UA | RU
Контактна інформація
Київ

EDC-ніж Ganzo 716. Серія оглядів від vininull

Жорсткі випробування невичерпним ентузіазмом, деревом та картоном.

Напередодні, шанований багатьма шанувальниками ножової майстерності, vininull, відомий своїми безжальними тестами ножів і справедливою критикою на адресу несумлінних виробників, провів черговий тест-огляд щодо нової моделі від компанії Ganzo. В об'єктив потрапив кишеньковий складаний ніж Ganzo716, де і був перевірений на міцність, а також якість сталі та «поступливий характер» ріжучої кромки.

Нашій увазі представлено два відеоогляди, в першому з яких ніж був випробуваний на нещадному картоні, а в другому - після доведення на пасті - автор вирішив не зупинятися і пішов далі .... за дерев'яним бруском. Справді, що це за дитячі ігри з папером? Однак обидва тіста однаково важливі і корисні, оскільки даним ножем передбачається не тільки дерева валити в жорстких умовах дикої природи, але й різати продукти, і в побуті використовувати за прямим призначенням. А пряме призначення ножа, нагадаємо, це сфера туризму, промислу та побуту. Іншими словами, Ganzo716 – це кишеньковий, похідний ніж з елементами інструменту для виживання, рекомендований для використання на відпочинку, кемпінгу, пляжі, на риболовлі та полюванні, а також у повсякденному житті мешканців міста та села.

Написати коментар
2 коментарі
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua21 вересня 2017 15:13
У этого ножа отличное качество и дизайн. Просто идеален!!
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua21 вересня 2017 15:45
Добрый день, Станислав!
Очень рады вашему отзыву. Модель скажем так, не самая популярная среди ножей нашего бренда, но занимает достойное место в линейке ножей Ganzo.
Оберіть мову сайту: