UA | RU
Контактна інформація
Київ

Зустрічаємо складаний ніж Ganzo 727M

Компанія Ganzo продовжує розширювати лінійку ножів туристичної спрямованості. На цей раз новинка з'явилася серед ножів семисотої серії і отримала назву Ganzo 727m.це складаний кишеньковий ніж з лезом довжиною 8,9 см, виготовленим з нержавіючої сталі. Завдяки збалансованим робочим якостям і застосуванню довговічних матеріалів, він стане прекрасним придбанням для кожної людини, яка вважає за краще відпочивати активно.


Кишеньковий ніж знадобиться кожному рибалці: обрізати волосінь, почистити рибу, приготувати бутерброди. Він просто незамінний в поході або на полюванні, під час велосипедних і піших прогулянок за містом. Та що там говорити, в місті теж часто потрібно виконувати різні дії, які стають набагато простіше при наявності в кишені складного ножа. Наприклад, якщо потрібно перерізати скотч на упаковці або коли ви вирішили перекусити в парку на лавочці.
Ganzo 727m відмінно впорається з усіма перерахованими завданнями, а також багатьма іншими. Він оснащений клинком завдовжки 8,9 см, який гладко заточений. Для його виготовлення виробники вибрали популярну марку нержавіючої сталі 440С, яка поряд з високою опірністю корозії, наділена ще й досить високою твердістю. Цей фактор впливає на те, що Ніж Ganzo 727m можна без побоювань використовувати в вогкості і він довгий час залишається гострим після заточування. Коли виникне необхідність підточити його не складе труднощів самостійно навіть користувачам, у яких невеликі навички роботи з точилками.

Ручка ножа теж зроблена з матеріалів високої якості. Накладки на металеву основи виготовлені зі склопластику G10, який є зносостійким композитним матеріалом з хорошою стійкістю до різних видів корозії. Склопластик легко забарвлюється, так що покупці можуть вибирати дану модель ножа в чотирьох варіантах кольору: яскравий помаранчевий, класичний чорний або ж популярні серед рибалок-мисливців темно-зелений і камуфляжний. Їх поверхня має дрібнозернисту структуру, щоб ніж можна було міцніше тримати в руках. Також на рукоятці розташовані металева кліпса для кріплення ножа під час перенесення і отвір, в яке можна протягнути ремінець для руки.
Положення клинка у відкритому або складеному вигляді фіксує ножовий замок AxisLock. Це один з найбільш популярних і надійних механізмів, який гарантує високий рівень безпеки для користувача, оскільки блокує лезо в кожному з кінцевих положень.
Ніж Ganzo 727m тільки ще тільки очікується у продажу, але його якості дозволяють стверджувати, що ця модель стане однією з найбільш популярних.

Написати коментар
6 коментарі
Дима
Димаfenix.ua4 січня 2017 19:53
в этом ноже все идеально!!!!
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua27 січня 2017 17:41
Хорошо, что сделали различные цвета рукояти-можно выбрать на любой вкус. Нож сделан качественно. Рез из коробки просто отличный
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua6 лютого 2017 13:20
Очень удобный упор под большой палец
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua19 вересня 2017 11:20
Красивая форма рукояти
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua21 вересня 2017 14:08
Виктор, Вы правы. рукоять еще и очень удобная и нож надежно лежит в руке.
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua9 жовтня 2017 17:37
Нож отличный, здесь нечего говорить!
Оберіть мову сайту: