UA | RU
Контактна інформація
Київ

Ganzo 727M готовий їхати до вас

Замовити ніж Ganzo 727m в Росії

У колах любителів по-справжньому якісних ножів вже деякий час жваво обговорюється новина про появу складного ножа Ganzo 727m. ця модель орієнтована на туристів і всіх, хто у вільний час їде відпочивати за місто. Ніж вийшов дуже збалансованим і привертає увагу як дизайном і практичними якостями, так і доступною ціною. Нарешті він з'явився у продажу і вже зараз можна замовити цю новинку з доставкою у ваше місто.

Про необхідність мати кишеньковий ніж прекрасно обізнані всі люди, які відпочивають на природі, а не на дивані. Адже за містом теж потрібно готувати їжу, навіть якщо це просто бутерброди. А рибалкам часто буває необхідний гострий ніж для обрізки волосіні або підготовці рогатин під вудки. Та й улов почистити без ножа буде вкрай проблематично. Туристи, мисливці, любителі екстремального спорту — всі вони потребують хорошого похідному ножі. Саме такою і є модель Ganzo 727m.у той же час, він органічно виглядає і в місті, де зможе допомогти розрізати упаковку, нарізати продукти харчування або виконати багато інших підсобні роботи.

Розмір клинка ножа Ganzo 727m дорівнює 8,9 см.цього достатньо, щоб працювати з ним було зручно, але все ж габарити новинки не виходять за рамки кишенькової моделі. Лезо зроблено з нержавіючої сталі 440С. вона відмінно підходить для туристичних ножів, які часто контактують з водою і довгий час знаходяться в вогкості. Навіть за умови мінімального догляду, ніж прослужить вам довго. Ріжуча кромка заточена гладко, а підновити заточку легко навіть в польових умовах.

Рукоятка зроблена зі склопластику на основі епоксидних смол і скловолокна. Це один з найбільш популярних сучасних матеріалів, який отримав велике поширення завдяки міцності, довговічності, простоті обробки і можливості фарбування в будь-який колір. Так, модель Ganzo 727m доступна в чотирьох варіантах кольору рукоятки: чорний, хакі, зелений і помаранчевий.

Чи не найпомітніша, але безумовно, важлива деталь ножа — це замок. Для Ganzo 727m виробники вибрали AxisLock. Це один з найбільш надійних механізмів для утримання клинка в крайніх положеннях. Він гарантує дійсно високий рівень безпеки при використанні ножа.

Перші ножі Ganzo 727m вже їдуть до своїх покупців.


Написати коментар
5 коментарі
Дима
Димаfenix.ua4 січня 2017 17:44
С чисто черной рукоятью прикольный.
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua27 січня 2017 16:19
Крутой нож этой фирмы. Приятная форма рукояти.
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua2 лютого 2017 14:54
Очень удачная модель получилась, удобная, надежная. Рекомендую!
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua6 лютого 2017 12:20
Добротная рукоять. Порадовало покрытие-сатинирование (теперь царапины заметны намного меньше)
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua19 вересня 2017 09:55
Замок Аксис у Ганзо один из самых лучше среди бюджетных моделей.
Оберіть мову сайту: