UA | RU
Контактна інформація
Київ

GANZO G302-B - повнорозмірний мультитул

Мультитулами зараз нікого не здивувати, вони просто увійшли в життя тих, хто любить багатофункціональний інструмент. Але фірмові Мультитули мають один недолік - вони досить дорогі. Але як і майже завжди, на допомогу приходять китайці.
Йтиметься про мультитулі марки Ganzo. Компанія вже досить давно на ринку і її продукція зарекомендувала себе хорошим співвідношенням ціни/якості.

Мультитул Ganzo G302B - практично флагман модельного ряду.
Упаковка-картонна коробочка, всередині якої сам мультитул, набір змінних біт і чохол на пояс.

Чохол щільний, його можна вішати на ремінь як горизонтально так і вертикально. Закривається на кнопку. Всередині є відділення для тримача з бітами.
Мультитул має повнорозмірні плоскогубці з накладними губками кусачок для перекушування дроту. Додаткові інструменти, заховані в рукоятях мультитула, дістаються при закритих плоскогубцях і кожен з них має замок, що підвищує підвищує надійність і безпеку роботи з інструментом.

На фото - якась хитра дріт, її і зламати то важко, хіба тільки, підпилявши напилком, а мультитул з нею впорався. Цвяхи кусачки перекушують, але не шиферні.

Рукоятки плоскогубців злегка вигнуті, мають пластикові ребристі вставки для кращої вхопистости, щоб мультитул не ковзав в руці.
У закритому стані основні інструменти-ніж, стропоріз, пилочку - можна відкрити однією рукою.

Інструменти відкриваються м'яко, вони не перетягнуті і при відкриванні одного інструменту, сусідні не відкриваються.
У кожній рукоятці захований свій набір інструментів. Інструменти цілком робочі, хоча, можливо, і хотілося б змінити деякі.

В одній рукоятці розташовуються ніж, відкривачка для консервів, колечко для страхувального шнура, плоска викрутка, ножиці.
У другій рукоятці розташовані ніж-серрейтор, маленький ніж і шило, підстава для тримача біт, пила.




Біти, що йдуть в комплекті, непоганої якості, при необхідності їх можна замінити на більш якісні або вибрати набір біт, виходячи зі своїх потреб. Біти-стандартні, адаптер для їх кріплення-Магнітний.

Плоскогубці підпружинені, що полегшує роботу однією рукою. Накладні губки кусачок повинні поліпшити перекушують властивості. Особливо вони допомагають при перекушуванні.
Зведення губок хороше, люфтів немає.

Мультитул Ganzo G302b можна вибирати як бюджетний і цілком робочий інструмент з хорошим співвідношенням ціна-якість.
У лінійці Ganzo є й інші, більш прості моделі, які також заслуговують на увагу.

Написати коментар
Оберіть мову сайту: