UA | RU
Контактна інформація
Київ

Gazzo G730: ставка на дизайн

Хороша якість, як для ножів середньої цінової категорії, - це традиційна особливість бренду Ganzo. Але на додаток до нього, компанія вирішила зробити ставку і на стильний дизайн, хоча, часом, запозичуючи його у інших добре відомих покупцеві ножів. Так сталося і з Ganzo G730, що нагадує ножі Spyderco. Однак ж що важливо для споживачів? Якість і доступна ціна. А за співвідношенням цих критеріїв Ganzo, без сумніву, входить до числа світових лідерів.

Ganzo G730-складаний, як і більшість моделей даного бренду. Це відмінний варіант конструкції для туристичних, рибальський, мисливських ножів. Адже їх просто носити з собою не тільки в рюкзаку або на поясному ремені, але і просто в кишені, використовуючи кожен раз, коли в цьому виникає необхідність. Дивлячись на нього, в першу чергу, в очі кидається, звичайно ж, дизайн. У ножа вельми оригінальна форма клинка, який від гострого кінчика істотно розширюється в сторону рукоятки. Причому, лезо стає настільки широким, що його форма навіть нагадує трикутник. А у верхній частині клинка є круглий отвір, таке ж як у ножів Spyderco. Для Spyderco воно довгий час залишалося візитною карткою бренду. Тепер особливість перейняли і в Ganzo.

Що стосується дизайну рукоятки, то він залишився цілком в стилі Ganzo. Зроблена рукоятка зі склопластику G10, популярного зараз завдяки міцності, пластичності і довговічності. На неї нанесений малюнок, названий»короїд". Звичайно ж, покупці можуть вибрати вподобаний колір з декількох варіантів: Помаранчевий, Чорний, зелений.

Але дизайн-далеко не єдина якість ножа, яке важливо для покупців. Тому наступним пунктом зупинимося на технічних характеристиках і особливостях матеріалів, використовуваних для цієї моделі. Для клинка виробники взяли нержавіючу сталь 440С. Цей метал входить в число найбільш затребуваних в ножовий індустрії. При невисокій вартості, він не тільки захищає ніж від появи іржі в процесі експлуатації, але і забезпечує йому достатню твердість, щоб клинок тримав заточку. ДО РЕЧІ, лезо заточене рівно, що робить ніж Ganzo G730 універсальним в застосуванні. Його довжина становить 88 мм, а товщина обуха досягає 3,3 мм.

Як і будь-який хороший складаний ніж, Ganzo G730 має замок для фіксації клинка. В даному випадку-це Liner-Lock. Шпеньком для відкривання цього замка і служить отвір на клинку ножа.

В цілому, модель Ganzo G730 зайняла гідне місце серед випущених раніше ножів бренду Ganzo. Ніж виглядає сучасно, зроблений з довговічних матеріалів. Він добре підходить для поїздок на природу, може використовуватися на риболовлі, в туристичних походах або ж просто в щоденному побуті в якості допоміжного інструменту.

Написати коментар
6 коментарі
гость
гостьfenix.ua3 січня 2017 17:39
ну да, интересная рукоять, а так по-сути ничего особенного
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua25 січня 2017 19:43
Я бы не сказал, что ставка на дизайн. Ножики они собирают добротно. Просто решили сделать рукоять-короед.
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua2 лютого 2017 12:09
где-то видел похожий нож. Видимо, реплика от Ганзо на известную модель
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua2 лютого 2017 18:15
Хороший дизайн, надежная сборка, острый рез из коробки.
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua7 лютого 2017 13:56
один из самых красивых и удобных (что более важно) ножей этой фирмы
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua18 вересня 2017 11:37
Давно выбрал эту ТМ, как дешевый аналог Спайдерко
Оберіть мову сайту: