UA | RU
Контактна інформація
Київ

Ganzo G752 - перший фліппер від Ganzo

МодельGanzo G752 - не найновіша, але цей ніж багато в чому є особливим і виділяється серед інших представників даного бренду. Він створений для поїздок на природу і отримав для цього всі необхідні якості. 

Ganzo G752 виконаний в дуже стриманому стилі. Це ніж для туристів, мисливців, любителів пікніків і поїздок на риболовлю. Але від інших моделей, яких у бренду Ganzo налічується чимало, він відрізняється особливо зручною конструкцією. Розглянемо всі його особливості по-порядку і почнемо з клинка, як основної частини будь-якого ножа. У Ganzo G752 він має популярну форму дроп-Поінт. Ця форма характеризується наявністю вістря, а тому дозволяє зручно різати і робити точні уколи. Ganzo G752 став першим з моделей бренду, клинок яких доповнений долом. Ця невелика поздовжня канавка розташована уздовж верхньої частини клинка. Дол дозволяє зменшити вагу ножа, зберігши його розмірні габарити. На даному ножі доли є на кожній зі сторін клинка і розташовані вони повністю симетрично.

Метал, який використовується для ножа цієї моделі, — сталь 440С. це нержавіюча сталь хорошої якості, довгий час зберігає заточку. Відшліфований клинок таким чином, щоб його поверхня була майже матовою (satin washed). Заточка у ножа-універсального типу, пряма. На клинку розміщені відразу два логотипи - з кожної зі сторін, а крім того, вказана марка сталі. Ширина обуха становить 3 мм — непоганий показник, адже такий ніж одночасно міцний і не дуже товстий. А ось зведення клинка виконано не дуже рівно, хоча через геометрію леза цього особливо не помітно. Ближче до рукоятки воно становить 0,7 - 0,8 мм, в передній частині клинка — 0,5-0,6 мм, а у самого кінчика — знову до 0,8 мм.

Рукоятка ножа складається зі сталевих лайнерів, які виконують роль бази, і накладок зі склопластику G10. Лайнери зроблені полегшеними, що також чимало радує. Накладки до них добре підігнані: акуратно обточені і щільно прилягають. Накладка також служить обмежувачем для фрейма, який в неї впирається. Спейсер між накладками виконаний акуратно. Ще одна важлива особливість - це те, що ніж зроблений фліппером і швидко відкривається. Втім, йому все ж доводиться трохи додавати інерції рухом руки. А ось за шпенек ніж відкривається легко і плавно. Мабуть даний метод відкривання-оптимальний для моделі Ganzo G752. У накладок зроблена хороша фактура і ніж в цілому — чіпкий. У нього непогана глибока кліпса, яка легко відгинається. При зворотному хваті кліпса трохи відчувається, але це зовсім не критично. Її можна переставити і на іншу сторону.

Фурнітура, яка використовується в ножі, пофарбована в синій колір. Це, мабуть, нова мода виробника, оскільки ця ж особливість властива і іншим недавнім моделям. Шайби виконані з кольорового металу.

Балансування у моделі Ganzo G752 хороша, з невеликим зміщенням у бік рукоятки. Але завдяки цьому, вага ножа зовсім не відчувається. Ніж бюджетний і його покупка не вимагає великих витрат. Виглядає він добре. Єдине-синій колір болтів для стриманого в іншому дизайну виглядає дивно. 

Написати коментар
4 коментарі
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua12 вересня 2017 17:23
Очень удачный дебют!
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua11 жовтня 2017 17:25
Мне наоборот понравились именно яркие болтики, придают изюминку этому ножу. А так нож отличный и режет здорово
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua12 жовтня 2017 12:15
Немного туговато открывался, но после некоторого времени использования разработался. Отличный нож!
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua28 жовтня 2017 13:59
Добрый день, уважаемые посетители нашего блога!
Мы очень рады, что Вам нравится данная модель ножа! Уверены, что G752 поможем Вам решать задачи, которые вы поставите этому ножу!
Оберіть мову сайту: