UA | RU
Контактна інформація
Київ

Ganzo випустили новинку - складаний ніж Firebird FH922

Бренд Ganzo випустив ще одну лінійку складних ножів для повсякденного використання під назвою Firebird FH922. У серію увійшли чотири моделі ідентичних клинків, єдиною відмінністю яких є колір накладок на рукояті:

Клинок новинки Ganzo виготовлений зі сплаву сталі D2 C заявленою твердістю 60 HRC. Дана марка сталі відноситься до розряду нержавіючих і давно знайшла застосування в ножовий промисловості. З неї виготовляють ножі різного типу і призначення, оскільки вона має ряд позитивних характеристик:

  • простота в заточуванні;
  • збереження гостроти леза тривалий час;
  • високі антикорозійні властивості;
  • стійкість до впливу високих температур;
  • міцність і стійкість до деформації.

Довжина складного ножа FH922 становить 8,6 см, а загальна довжина разом з рукояттю — 19,6 см. Довжина зі складеним лезом дорівнює всього 11 см, що дозволяє вільно помістити ніж в кишеню штанів, а завдяки невеликій вазі в 109 г виріб практично не відчувається при носінні. Лезо має класичну форму Drop Point і відкривається за допомогою натискання на плавник, що зручно робити як правою, так і лівою рукою. Лезо фіксується за рахунок сталевого лайнера і витримує інтенсивні навантаження.

Слідуючи своїм класичним традиціям, бренд Ganzo оснастив свою новинку рукояттю з композитного матеріалу G10. Він має хорошу ударостійкість, стійкість до механічних впливів, також до впливу високих і низьких температур. Шорстка поверхня матеріалу забезпечує комфортну експлуатацію у вологих долонях і рукавичках. Для додаткового комфорту складаний ніж Firebird FH922 має сталеву кліпсу і отвір в рукояті для кріплення темляка.

Сталь леза D2 (нержавіюча)
Твердість 60 HRC
Тип ножа складний
Форма леза Точка падіння
Тип замка Плавник
Матеріал рукояті склотекстоліт G10
Довжина леза 86 мм
Товщина леза 3,5 мм
Загальна довжина 196 мм
Вага 109 г
Написати коментар
Оберіть мову сайту: