UA | RU
Контактна інформація
Київ

Мультитул Ganzo: необхідний інструмент для мотоциклістів

Незважаючи на те, що мотоцикліст самостійно підбирає для себе спорядження, існує ряд інструментів, які повинні бути в арсеналі у кожного; і мультитул Ганзо входить в їх число. Затребуваність мультитула абсолютно обгрунтована: він практично не займає місця і може переноситися навіть в кишені, а головне — здатний замінити ряд інструментів і виручити в критичній ситуації.

Торгова марка Ganzo якраз відома своїми мультитулами, і про переваги кращого з них поділився інструктор з управління мотоциклом і ведучий каналу Moto Control на YouTube, який більш відомий під псевдонімом Mr.Puff. У своєму відео він розповів про мультитул Ganzo G302 H і розкрив деякі деталі про його використання, які стануть в нагоді для кожного власника мотоцикла.

У чому ж полягає секрет популярності інструментів компанії-зробимо короткий огляд на Мультитули Ganzo.

Мультитул Ганзо: специфіка інструменту

Кожен, хто регулярно купує і користується інструментами в побуті або в силу професійної діяльності, чув про мультитул Ganzo. Даний факт пояснюється декількома перевагами, які мають інструменти бренду:

  • велика кількість моделей різного дизайну і набору функцій;
  • ціна, яка відчутно нижче аналогічних інструментів від конкурентів.

Ганзо пропонують інструменти під будь-які цілі: від мультитулів з базовим набором функцій для простого користувача, так і розширені версії для професійних цілей. Але головне-це низька вартість мультитулів, яка не йде врозріз з рівнем якості і досягається за рахунок повної автоматизації виробництва.

Головним матеріалом виробів Ganzo є сталь 440C. Це нержавіюча марка, яка відома всім ножеманам в силу цілого переліку позитивних властивостей:

  • хороша твердість і міцність;
  • простота в заточуванні;
  • збереження гострої кромки протягом довгого часу;
  • стійкість до корозії.

Розберемо найпопулярніші Мультитули Ganzo.

Мультитули Ganzo: огляд хітових моделей

Мультитул Ganzo G302 H

Це головний герой відео-огляду Mr.Puff, який являє собою вдосконалений варіант G302. Мультитул має цілих 26 функцій і може повноцінно замінити ряд основних інструментів: ніж, ножиці, кусачки, маленьку пилу і багато іншого. Додатково в комплект входить тримач біт, який включає 11 насадок.

Мультитул Ganzo G109

Візуально простий, але досить функціональний варіант на кожен день. Мультитул оснащений 10 інструментами базового призначення. Відмінною рисою виробу є його колір-повністю чорна модель виглядає стильно і зберігає свій первинний зовнішній вигляд навіть після тривалого використання.

Мультитул Ganzo G2016P

Один з найдешевших мультитулів в каталозі Ганзо. Він підійде тим, хто хоче завжди мати при собі невеликий мультитул про запас і не платити за свою примху багато грошей. Мультитул включає в себе 22 інструменти і має яскравий дизайн.

Мультитул G202B

Елегантний мультитул незвичайного кольору воронова крила-один з кращих варіантів мультитула на кожен день. Він має багатий функціонал, що включає 24 інструменти разом з 12 знімними насадками. У складеному вигляді його довжина дорівнює 10,5 см, що дозволяє заховати виріб в кишеню брюк або сумки.

Написати коментар
Оберіть мову сайту: