UA | RU
Контактна інформація
Київ

Ніж Ganzo G707 – ефектний аксесуар із ряду маст-хев для чоловіків

Недостатньо народитися чоловіком-їм потрібно стати. Підвищити свій "левел" мужності і презентабельності допомагають різні аксесуари. Вони дозволяють відразу і безпомилково визначити хто перед нами. Одним з таких незамінних атрибутів мужності є кишеньковий ніж. Він розповість про вас більше, ніж можете собі уявити.

В ідеалі ножів повинно бути як мінімум кілька. Один – для міського і буденного використання, другий-для туризму, вилазок, полювання, риболовлі і т.д. вимоги до таких моделей будуть відрізнятися, хоча часто сучасні виробники роблять їх універсальними. Розглянемо один з найпопулярніших варіантів складного кишенькового ножа на кожен день – Ganzo G707.

Основні характеристики

Ніж-напівавтомат з надійним механізмом відкриття "button-lock". Досить натиснути кнопку на рукояті, і лезо відкриється. При цьому закривати його потрібно буде вручну (після повторного натискання на кнопку), що запобігає ймовірність самовільного закриття. Пружина викидає лезо потужно і швидко, при цьому віддача від викиду йде комфортна. Це ефектний і зручний спосіб відкривання, який обов'язково оцінить ваше оточення.

Не менш яскраво виглядає клинок кинджаловидной форми або стрелообразной (spear-point) – ребро жорсткості проходить посередині. Виглядає агресивно, бандитськи і-просто круто. Для упору великого пальця є досить велике фальш-лезо.

Параметри 707-ї моделі:

  • довжина в складеному вигляді-11,8 см;
  • клинок-8,5 см;
  • загальна довжина-20,4 см;
  • Товщина клинка - 3,8 мм.

Лезо з матовим покриттям. Це означає, що при міському використанні на ньому не залишатимуться відбитки пальців – воно завжди буде виглядати привабливо. Маркування використовуваної сталі-440С.це зносостійка, довго зберігає гостроту і форму марка, перевірена часом. Відрізняється стійкістю до корозійних процесів, міцністю, твердістю (58-60 HRC).

Застосування

Ganzo G707-елегантний, презентабельний, зручний, практичний. Підійде як для міста, так і для заміського застосування. Має невеликі розміри, легкий. Його особливо люблять купувати для подарунка. Виглядає дуже красиво, його приємно тримати в руці, а викидним механізмом леза можна насолоджуватися годинами. Також купують стилет для власного використання і для поповнення особистих колекцій ножів.

Для кріплення є кліпса середньої довжини з високою міцністю утримання. Кріпити її можна кишеню, пояс, рюкзак. Модель важка і добре відчувається в руці, хоча важить всього 115 г.складається повністю з металу, крім накладок з натурального дерева. Дерев'яні вставки надають екстравагантності. Це відмінний варіант ножа "під костюм" - така собі" ділова " модель. Ефект " вау " з ним забезпечений. Невелика вага і розмір дозволяють вільно носити стилет з собою щодня куди завгодно. Незамінний атрибут будь-якого чоловіка.

Написати коментар
Оберіть мову сайту: