UA | RU
Контактна інформація
Київ

Підбірка від Ganzo: топ 5 найкращих товарів для українських захисників

Ми підготували список предметів, які точно заслуговують на місце в рюкзаку кожного захисника. Це товари, які не тільки спростять щоденне життя захисників, а й стануть важливою частиною їхнього професійного екіпірування. Сюди входять предмети, які можуть використовуватися для приготування їжі, кращої орієнтації в просторі та інших завдань. Прочитати цю статтю буде корисно як самим захисникам, так і членам їхніх сімей, представникам благодійних організацій, яким важливо підібрати корисні інструменти для наших хлопців.

Ніж Ganzo G807-BK

Ця модель ножа відноситься до групи фіксованих ножів широкого призначення та відрізняється високою стійкістю до зношування, тому придбати його для українського захисника потрібно однозначно. За допомогою такого ножа можна спокійно перерізати мотузки, ганчір'я, не кажучи про можливість його використання при приготуванні їжі. Особливостями цієї моделі є наступне:

  • товщина клинка становить 3,3 мм, а сам він виготовлений із вуглецевої сталі 9CR14;
  • ніж відрізняється зручністю в плані носіння, до того ж він невеликий та легкий;
  • рукоятка ножа відрізняється комфортом у плані хвату та тактильних відчуттів. Виконана вона з поліпропілену та має покриття у вигляді термопластичної гуми, яка до всього ще й досить зносостійка.

Ніж складаний Ganzo G620b-1

Функціональні характеристики ножа перебувають на висоті, адже під час його виробництва було використано нержавіючу сталь. Крім того, що ніж добре тримає заточку, він також не схильний до впливу корозії, є зручним у використанні і важить мало. Ніж складається і не займає багато місця в кишені, ідеально підходить для виконання щоденних завдань.

Багатофункціональна лопата Adimanti HK002: 8 функцій в 1 інструменті

Такі багатофункціональні лопати важко переоцінити. Адже вони є справжніми паличками-виручалочками для українських захисників і поєднують у собі низку інструментів, без яких у польових умовах просто не обійтися. Цей предмет містить низку насадок, серед яких: ніж/пилка, викрутка, лопата, льодоруб, склобій, компас, острога для вилову риби. Все це міститься у зручному чохлі. З таким помічником у захисника буде можливість забезпечити собі комфортне перебування навіть далеко від цивілізації. Окремо слід відзначити те, що лопата прослужить точно не один рік, адже вона має підвищену зносостійкість.

Система приготування їжі Adimanti AD10 1100 мл

У комплект системи входить: чаша, перехідник для встановлення посуду, пальник, ніжки для стійкості балона, тому розмістити систему можна всього за кілька хвилин у будь-яких умовах. Зберігати цю систему приготування можна в спеціальному чохлі, при цьому вам точно не доведеться постійно турбуватися про те, що пристрій міг пошкодитися чи зламатися. Адже корпус пічки виконаний із нержавіючої сталі, а корпус клапана із цинкового сплаву. Термін служби цього виробу досить довгий і тому вартість цілком виправдана.

Окремо слід зазначити той факт, що потужність цієї системи висока і тому їжа готується швидко. За допомогою даного помічника можна в найкоротший час приготувати чай, який допоможе зігрітися в холодну зиму або перекус під час розвідувальних походів. Щоб зібрати систему знадобиться лише пару хвилин, а на приготування їжі знадобиться не більше часу, ніж потрібно під час приготування їжі вдома — це просто чудово.

Мультитул Ganzo G112

Цей металевий інструмент має великий перелік функцій. Він легко впорається з різними завданнями з ремонту, а також допоможе вирішити питання щодо похідного побуту. Ця модель інструменту від відомого бренду виконує функції напилка, викрутки, ножа, кусачок, шила, відкривачки та інших. Виконаний інструмент із високоякісної міцної сталі, що забезпечує тривалий термін служби виробу. Незважаючи на величезний перелік переваг, інструмент відрізняється демократичною ціновою політикою. Поставляється мультитул у чохлі, що дуже зручно. Тому його можна покласти в рюкзак і не перейматися тим, що він пошкодить інші речі, які вже лежать у ньому.

Підібрати оптимальний варіант мультитула, ножа або системи приготування їжі Ви можете на офіційному сайті Ganzo в Україні.

Товари новини

Написати коментар
Оберіть мову сайту: