UA | RU
Контактна інформація
Київ

Переваги точилки GRP

Ножі являють собою знаряддя, з якими стикається щодня буквально кожна людина. Зараз існує велика безліч різних ножів, але всі вони, так чи інакше, потребують періодичного заточування. Яким би не було відмінним лезо при покупці, коли ніж інтенсивно використовується, настає необхідність правки ріжучої поверхні. І ось на цьому етапі можуть виникнути проблеми: по-перше, потрібно вміти виконати заточку добре, по-друге, для цієї мети треба задіяти відповідний інструмент. Вирішити обидва завдання допомагає точилка Razor Pro від Ganzo.

Точильний верстат сприяє професійній обробці ріжучої поверхні ножа. До того ж, це пристосування легко впорається з заточуванням будь-якого типу леза. В силу цих причин модель зацікавить як людей, які використовують ножі суто в кулінарних цілях, так і тих, хто застосовує їх в туризмі, в роботі, під час дачного відпочинку. Більш того-точилка покаже прекрасні результати і у випадку з іншими інструментами, які тільки мають гостре лезо. Йдеться про будівельний, сільськогосподарський інвентар.

Особливості Точила Ganzo Razor Pro

Крім таких важливих якостей, у точильного верстата Razor Pro є багато інших привабливих особливостей і переваг. Так, точильне пристосування дозволяє вибирати кут заточування і зернистості каменю. Це дуже зручно для проведення якісного заточування леза і досягнення найкращого результату. Ви повністю можете контролювати весь процес правки ножа. Можлива швидка зміна сторін заточуваного леза. Точилка гарантує надійну і комфортну фіксацію. Таким чином підвищується точність і рівень самої заточки. Конструкція тут добре продумана, що, безумовно, грає на руку користувачеві, навіть якщо він не має досвіду в заточуванні інструментів.

Точилка компактна - її легко розібрати, зібрати, проста в експлуатації. При необхідності можете скласти модель в спеціальний чохол і в розібраному вигляді транспортувати. До речі, сам чохол додається в комплекті. Тому, якщо ви кудись збираєтеся поїхати, а ножі заточувати ніде і нічим, на допомогу прийде ця проста точилка. Вона запросто перекочує разом з вами з одного місця в інше, і буде однаково ефективна з будь-яким типом леза. З цієї причини особливо зручно застосовувати такий виріб під час перебування на природі, в поїздках і на вилазках. Затупилося лезо ножа? Не проблема! Високоефективна Razor Pro завжди буде у вас під рукою.

Про продуманості конструкції Точила вище вже було сказано, ще варто підкреслити, що вона дуже ергономічна. Вона створена для максимальної зручності користувача. Рукоять Точила підвищує комфорт при використанні.

В цілому дане точильне пристосування можна охарактеризувати, як універсальну і практичну модель.

Коротко про характеристики. У комплекті передбачені чотири відмінних точильних бруска, зернистість яких становить 120, 320, 600 і 1500 грит. Матеріал точила-синтетичний і натуральний. Може бути використана з прямими лезами, з серрейторними. Що стосується брусків, то вони виконують різні завдання. Грубозернисті допомагають здійснити грубу обробку. Навіть якщо на лезі спочатку були маленькі щербинки, груба заточка це ліквідує. Заточування триває шляхом задіяння середньозернистих каменів, а фінальне доведення відбувається за допомогою дрібнозернистих абразивів. Всі найдрібніші шорсткості прибираються, кромка доводиться до ідеального стану. Саме при такому процесі і вдається досягти найкращого результату обробки інструменту.



Купити точилку Razor Pro від Ganzo

Компанія Ganzo має вже чималий досвід у створенні практичних і недорогих, але ефективних, інструментів. Таких як ножі, Мультитули та інші вироби. Ця фірма стабільно випускає продукти, які орієнтовані на широкі верстви населення. Точилка Razor Pro, як і різні інші моделі від Ganzo, радує балансом ціни і якості. Це доступна ножеточка, чия вартість повністю виправдана, а призначені для користувача властивості сумніву не викликають. Велика універсальність моделі дозволяє застосовувати її в багатьох ситуаціях, і подібний верстат в побуті стане вигідним придбанням. Купивши точилку, ви більше не станете ламати голову – а на чому ж і як саме заточувати інструменти, тому що з цією моделлю зробити заточку ніяких проблем не становить. Купити Ganzo Razor Pro ви можете в інтернет-магазині Ganzo.ua, користуючись усіма перевагами придбання у офіційного посередника.

Офіційна гарантія на точилку дається терміном на 1 рік. Всі покупці мають право розраховувати на сервісне обслуговування, яке виконується швидко, на совість, і з зручністю для клієнтів.

Написати коментар
Оберіть мову сайту: