UA | RU
Контактна інформація
Київ

Складаний ніж Ganzo Firebird FH923 – новинка бренду у східному стилі

Складні ножі Ganzo отримали нове оновлення у вигляді моделі Firebird FH923! Незважаючи на стали вже класичними матеріали для виробів бренду в складі, стильна новинка може похвалитися незвичайною формою леза, яка схожа з перськими кинджалами.

Модель вже доступна для покупки в чотирьох кольорах на вибір:

Лезо Ganzo Firebird FH923

Вид клинка-це перше, що кидається в очі при погляді на виріб. Його форма Clip-Point виділяється гострим задиристо піднятим вістрям, яким легко не тільки різати, але і наколювати різні матеріали. Лезо виготовлено з преміум сталі D2 - не новий матеріал для ножів Ganzo, але утримує стабільно високу планку за якістю і надійності. Все завдяки його збалансованому складу, який надає необмежені можливості у використанні інструменту при відносно невисокій вартості.

Склад сталі D2 виглядає наступним чином:

Cr C Mo V Так Міна. P S
11-13% 1.4-1.6% 0.8-1.2% 0.9-1.1% 0.6% 0.6% 0.03% 0.03%
  • Високий вміст хрому – Cr) - одна з головних переваг сталі D2, так як цей елемент не тільки збільшує міцність леза, але і підвищує його стійкість до виникнення корозії і темних плям внаслідок регулярного контакту з водою.
  • Вуглець (C) робить сталь твердою і несприйнятливою до деформацій. Завдяки йому твердість клинка досягає 60 HRC-оптимальне значення для ножа на кожен день, який не вимагає постійної заточування.
  • Молібден (Mo) відповідає за стійкість леза до перепадів температур і знижує ризик появи відколів при високих навантаженнях.
  • Ванадій (V) підсилює властивості хрому і робить матеріал несприйнятливим до впливу агресивних середовищ.
  • Кремній( Si), Марганець (Mn) і фосфор (P) – додаткові елементи, які покращують базові якості сталі, роблячи її ще міцніше і надійніше.

Рукоять ножа Ganzo FH923

Сталева рукоять новинки має накладки і спейсер зі склотекстоліту G10, який має ряд переваг перед дешевими пластиковими рукоятями:

  • ударостійкість;
  • несприйнятливість до впливу хімічних речовин;
  • стійкість до високих і низьких температур;
  • легкість у фарбуванні;
  • довгий термін служби.

Лезо фіксується у відкритому стані за рахунок замку Liner-Lock-одного з найнадійніших замків, в основі якого знаходиться пружний сталевий лайнер.

Для зручного носіння ножа і безпечного використання інструмент оснащений знімною кліпсою зі сталі, яка фіксується на рукояті за допомогою двох невеликих гвинтів. Також виріб має невеликий отвір, куди можна протягнути темляк для підстраховки ножа на зап'ясті.

Габарити ножа Ganzo Firebird FH923-ще одна перевага моделі. У складеному вигляді розміри інструменту досягають трохи більше 11 сантиметрів, а Вага – 131 грам, завдяки чому новий складаний ніж Ganzo можна вільно помістити в кишеню одягу, щоб носити виріб під час прогулянки по місту або вилазки на природу.

Де купити складаний ніж Ganzo Firebird FH923?

Незважаючи на недавню презентацію, ніж Ganzo Firebird FH923 вже можна купити в нашому інтернет-магазині. Замовити новинку можна в будь – який з чотирьох вподобаних кольорів-кожна модель має оригінальний номер і поставляється з офіційною гарантією, яка становить 1 рік.

Ganzo Firebird FH923
Матеріал клинка сталь D2
Твердість 60 HRC
Товщина клинка 3.5 мм
Форма клинка Точка затиску
Тип замка Лайнер-Замок
Матеріал рукояті композитний матеріал G10
Довжина клинка 89 мм
Довжина рукояті 113 мм
Загальна довжина ножа 202 мм
Вага 131 г

Товари новини

Написати коментар
Оберіть мову сайту: