UA | RU
Контактна інформація
Київ

Стругачка Ganzo Touch Pro Steel – вже у продажу!

9102.1000x0

Довгоочікувана новинка — сталева точила для ножів та інших інструментів Ganzo Touch Pro Steel вже прибула до наших магазинів. Інструмент викликав великий інтерес серед постійних покупців інтернет-магазинів fonarik-market.ru та багатьох цінників якісного домашнього інструменту для заточування ножів.

Не дивно, адже це перший повністю металевий точильний верстат від компанії Ganzo. А метал все-таки міцніший за будь-який сучасний пластик. До того ж, нова модель компактніша, що дозволяє простіше її транспортувати і зручніше зберігати вдома. У той же час, збережені всі функціональні можливості: вільний вибір необхідного кута заточування, можливість роботи не тільки з ножами, але і багатьма іншими інструментами. Щоб використовувати точилку Ganzo Touch Pro Steel було максимально зручно та безпечно, виробники передбачили можливість прикрутити її до кришки столу. Леза ножа також можна зафіксувати у потрібному положенні.

Та що слова! Цю точилку обов'язково потрібно спробувати у дії! Так що зустрічайте універсальний точильний верстат Ganzo Touch Pro Steel. Замовити його можна зараз.

Написати коментар
4 коментарі
Дима
Димаfenix.ua4 січня 2017 19:57
Свободный угол заточки-то что нужно!
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua19 вересня 2017 15:01
Добрый день, knifemaker!
Свободный угол заточки - один из основных преимуществ данной точилки.
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua19 вересня 2017 11:51
хороший удобный станок. в комплекте есть все необходимое.
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua19 вересня 2017 15:03
Добрый день, Александр!
Вы правы, станок достаточно удобен для использования и комплектация позволяет использовать точилку по максимуму.
Оберіть мову сайту: