UA | RU
Контактна інформація
Київ

Довгоочікуване оновлення бестселера Adimanti Skimen у чорному кольорі вже у продажу!

Складаний ніж Adimanti Skimen є одним з найбільш продаваних інструментів бренду Ganzo. Цьому посприяло не тільки висока якість виробу, але і продуманий до дрібниць дизайн, розроблений спільно з майстром по ремонту ножів Русланом Скімен Стаценко. Модель з'явилася на світ в 2019 році з рукояттю з композиту G10, але за кілька років обзавелася повноцінною серією інструментів, які відрізняються використовуваними матеріалами і відтінком рукоятей:

Новинку, яка отримала яскраву назву Adimanti Shadow (або скорочено Skimen-SH, можна вважати переосмисленням легендарної серії, що додало клинку ще більшого шарму за рахунок повністю чорного оформлення, включаючи як рукоять, так і сам клинок.

Характеристики ножа Adimanti Shadow Skimen

Новий складаний ніж Skimen-SH має ідентичні базової моделі характеристики леза. Матеріал клинка-давно стала класикою для ножів Ganzo сталь D2, загартована до твердості 58-60 HRC. Даний сплав є найбільш оптимальним і широко використовуваним в ножовий промисловості, завдяки своїм складом, який включає в себе тільки найнеобхідніші елементи в оптимальному співвідношенні.

Со Cr Міна. Так Mo V
1.4-1.6% 11-13% 0.3-0.6% 0.3% 0.7-1.2% 1.1%
  • Вуглець (C) входить в усі сталі, які використовуються у виробництві ножів. Даний елемент відповідає за ріжучі якості леза і сприяє тривалому утриманню заточування.
  • Хром (Cr) у кількості 11% і вище позитивно впливає на твердість сталі, від якої залежить ефективність клинка.
  • Марганець (Mn) відповідає за виведення кисню зі сталі під час її виплавки і загартовування за рахунок чого поліпшується структура матеріалу.
  • Кремній (Si) доповнює позитивні властивості хрому і крім твердості наділяє сталь міцністю для уникнення утворення дрібних відколів на ріжучій кромці.
  • Молібден (Mo) у кількості близько 1% робить сталь більш податливою під час заточування клинка без шкоди для її твердості.
  • Ванадій (V) підвищує стійкість стали до появи корозійного нальоту та інших результатів несприятливого впливу вологи, завдяки потовщенню оксидної плівки на поверхні клинка.

Клинок ножа фіксується за допомогою замка Flipper. У закритому положенні сталевий плавець виступає над верхньою частиною рукояті і розкриває ніж за рахунок натискання на нього вказівного пальця. Як і базова модель, інструмент Adimanti Skimen Shadow має накладки з композиту G10 з рядом характерних переваг перед звичайним пластиком:

  • ударостійкість;
  • несприйнятливість до впливу температур;
  • стійкість до вологи;
  • легкість в фарбуванні і довге збереження свого початкового зовнішнього вигляду.

Але головна особливість моделі - не її характеристики, а оригінальний дизайн. Клинок ножа з темним покриттям надає виробу ще більшої презентабельності, при цьому виконує практичну функцію: воно підвищує міцність сталі, її стійкість до корозії і приховує дрібні подряпини. Рукоять також виконана в повністю чорному кольорі, включаючи темне матове покриття осьового гвинта і металевої кліпси.

У плані габаритів ніж Adimanti Shadow нічим не відрізняється від попередніх моделей: ті ж 20.5 сантиметрів у відкритому положенні з довжиною клинка 8.5 сантиметрів і вага, який досягає 120 грам.



Ніж Adimanti Skimen Shadow
Сталь клинка інструментальна сталь D2
Твердість сталі 58-60 HRC
Форма клинка Точка скидання
Тип заточування прямий
Колір клинка чорний
Товщина обуха 3.5 мм
Тип замка Плавник
Матеріал рукояті композитний матеріал G10
Колір рукояті чорний
Довжина у відкритому вигляді 205 мм
Довжина клинка 85 мм
Вага 120 г

Де можна купити складаний ніж Adimanti Shadow?

Незважаючи на недавній анонс, новинку від Ganzo вже можна придбати в нашому онлайн-магазині Ganzo.ua. даний складаний ніж поставляється в комплекті з чохлом і може похвалитися довічною офіційною гарантією, яку дає виробник.

Також у продажу є базові версії моделей Adimanti з кольоровими рукоятками з G10, вуглецевим волокном і титаном.

Товари новини

Написати коментар
Оберіть мову сайту: