UA | RU
Контактна інформація
Київ

Огляд мультитула GANZO G106 у порівнянні з моделлю G202

Мультитул продається в акуратній картонній коробці. Всередину неї вкладений чохол з самим інструментом і пара друкованих рекламок продукції бренду. Чохол зроблений з нейлону, він напівтвердий. На дотик чохол-приємний, акуратно прошитий. Його можна повісити на пояс шириною до 5 см, причому, як вертикально, так і горизонтально. 

Усередині чохла поміщається сам мультитул і змінні біти для нього. Для зберігання цих біт є спеціальне відділення. Самі вони зібрані всі разом в загальному гумовому органайзері, а тому не загубляться. У комплекті є такі насадки: перехідник, 3 плоскі, 3 хрестоподібні і 3 шестигранні Викрутки.

Основний інструмент мультитула-це плоскогубці з кусачками для проводу. Плоскогубці підпружинені і постійно тримаються відкритими, якщо їх не стискати спеціально. Рукоятки зроблені з металу, на дотик - шорсткі, проте в мокрих руках можуть трохи ковзати. Збоку на ручках є жовті вставки, зроблені з пластику. Цей елемент добре впадає в очі, а в цілому дає приємне поєднання кольорів. Кожен з пластикових елементів в двох місцях прикручений до металевої бази рукоятки. Цей пластик зручно лягає під великий палець, під час використання додаткових інструментів мультитула. До речі, тримати його під час роботи з додатковими інструментами більш зручно, якщо використовувану частину рукоятки відігнути від другої, щоб утворилася ручка була не такою широкою.

Крім плоскогубців, в одній з рукояток є пила по дереву, шило (не дуже гостре), широка хрестоподібна викрутка, відкривачка пляшкова і для консервів. У другій рукоятці ховаються ніж з довжиною леза 5,5 см, надфіль, бітотримач, на який надівається перехідник, і плоска викрутка.

Якщо порівняти цю модель з G202 того ж виробника, то видно, що складені інструменти практично однакового розміру. Однак в їх функціональності є деякі відмінності. У Ganzo G106 менше на 2 насадки-шестигранника в комплекті змінних біт. У G202 в добавок є дві біти меншого розміру з шестигранним перетином. Всі додаткові інструменти мультитула G106 дістаються з іншого боку рукоятки (якщо мультитул в положенні плоскогубців, то з зовнішнього боку рукояток). Ножі в цих моделях практично однакові, як і бітотримачі. Шило у G202 зроблено краще: воно крупніше, з отвором. У G202 є ножиці, зате у G106-надфіль. У G106 трохи ширше плоска викрутка плюс до цього, є хрестоподібна. Пили по дереву однакові, але у G202 є ще і серрейторний ніж.

Недоліки моделі G106:

  • В принципі, вони ті ж, що і у мультитула G202.
  • недостатнє фіксування інструментів (під зусиллям можуть скластися);
  • нещільно підігнаний до перехідника бітотримач;

Переваги моделі G106:

  • хороший набір інструментів;
  • зручні габарити мультитула;
  • якісні використовувані матеріали.
Написати коментар
6 коментарі
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua12 вересня 2017 16:39
Тоже рассматривал обе модели, сравнивал. Вцелом, согласен со статьей.
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua22 вересня 2017 09:48
Пользуюсь довольно давно 202 моделью. Инструментов хватает, качеством металла и сборкой вполне доволен.
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua11 жовтня 2017 17:24
За столь не высокую цену, мультитул порадовал своим качеством. Очень удобной, что биты стандартных размеров, докупил еще всяких различных и не могу нарадоваться этим инструментом
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua16 жовтня 2017 17:35
Денис, да действительно, не каждый производитель может похвастаться наличием набора бит в комплекте еще и стандартным разъемом для их крепления. Спасибо за Ваш отзыв!
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua12 жовтня 2017 11:02
Купила на подарок. Доставили быстро.
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua16 жовтня 2017 17:36
Ольга, мы всегда стараемся отправлять заказы на столько быстро, на сколько это возможно. Благодарим Вас за отзыв и за оставленный Вами заказ на нашем сайте. Надеемся на дальнейшее сотрудничество.
Оберіть мову сайту: