UA | RU
Контактна інформація
Київ

Компанія Ganzo Україна на виставці «Волонтер-Експо»

У період з 10 по 12 жовтня у найбільшому виставковому центрі України, розташованому в українській столиці, відбулася виставка «Волонтер-Експо» – масштабна подія, яка зібрала найбільших українських та міжнародних виробників спорядження різного типу. Захід став одним із найбільших з моменту повномасштабного вторгнення російської армії на територію нашої країни і поставив за мету забезпечення українських військових найкращим екіпіруванням на сучасному ринку для підвищення ефективності їхньої служби.

Компанія Ganzo випускає якісні інструменти широкої сфери використання, до яких входять спеціалізовані аксесуари тактичного типу. На виставці «Волонтер-Експо» наша команда представила понад 20 найкращих аксесуарів, здатних полегшити виконання низки завдань в екстремальних умовах.

Відвідувачі виставки мали змогу ознайомитися з характеристиками та протестувати можливості інструментів різного типу:

  • Кишенькові ножі зі складаною конструкцією – найширша категорія інструментів, що була представлена шостою та сьомою серіями, а також преміальною лінійкою Firebird. Особливість моделей полягає у поєднанні міцності та компактності, що дозволяє використовувати їх у завданнях різної складності та переносити у кишені тактичного одягу або кріпити на поясі за допомогою сталевої кліпси.
  • Мультитули, які поєднують компактність складаних ножів та функціональність набору інструментів. Залежно від моделі вони мають різну комплектацію, об’єднуючи найнеобхідніші елементи для швидкого ремонту зброї та тактичного спорядження, допомоги у ремонті військової техніки, а також виконання базових завдань у польовому таборі.
  • Складані лопати Adimanti – аналоги саперним моделям, але з більшим набором можливостей. Основу конструкції складають міцне сталеве полотно і ряд подовжувачів, що формують держак. Функціонал лопат доповнюють безліч допоміжних елементів, включаючи ніж із прямою та серрейторною кромкою, викрутку, склобій, міні-кресало та інші інструменти для виконання різного типу робіт, із якими стикається військовий у польових умовах.

Інструменти Ganzo були високо оцінені українськими військовими, що пояснюється ідеальним балансом якості, довговічності та вартості, який витримано у кожному виробі бренду. Найпопулярнішою продукцією на виставці стали ножі 7-ї серії та мультитули – незабаром вони поповнять спорядження наших військових, щоб полегшити їм службу на передовій.

Компанія Ganzo Україна висловлює подяку організаторам заходу «Волонтер-Експо» за надану можливість участі у виставці! Ми також були раді побачити наших постійних клієнтів та познайомитися з новими покупцями продукції Ganzo, які довірилися нашій команді та зупинили свій вибір на якісних інструментах цього бренду.

Для читачів нашого блогу ми підготували спеціальний бонус: знижка -10% на весь асортимент Ganzo у нашому онлайн-магазині. Для отримання знижки скористайтеся промокодом VOLONTEER .

Продовжуємо допомагати нашим військовим та віримо у скорішу перемогу!

Все буде Україна!

Написати коментар
Оберіть мову сайту: