UA | RU
Контактна інформація
Київ

Комплект екстреної допомоги для ремонту від Ganzo

Вирушаючи в походи, на риболовлю, та й просто відпочивати на природу або дачу, часто користуюся мультитулом. Взагалі у мене їх кілька, але зараз хочу розповісти про бюджетному, при цьому якісному варіанті від Ganzo. Йтиметься про мультитулі G302-В. Використовую його більше року-пора підвести підсумки!

Вперше оцінив переваги тула на дачі, коли лагодив проводку. Провід відрізає і зачищає добре. Був застосуємо неодноразово при лагодженні іншої електроніки не тільки на дачі, але і в гостях у батьків. Ще частіше застосовувався в авторемонті. Це дуже зручно, так як тягати з собою інструменти – проблематично, а так все потрібне для екстреної лагодження завжди під рукою!

Всього у G302-в доступно 26 функцій, включаючи:

  • плоскогубці з пружиною;
  • кусачки (накладні леза, які можна знімати для заточування-вагома перевага);
  • 2 ножа: один з серрейторной, другий з прямою заточуванням;
  • 11 насадок різного типу з тримачем;
  • відкривачка для пляшок і жерстяних банок;
  • шивши;
  • тримач для циліндрів, гайок;
  • пила;
  • ножиці.

У додається до мультитула інструкції зазначено як користуватися деякими інструментами. Наприклад, функція зняття ізоляції з проводів закладена в відкривачці для консервів (під лезом).

Дуже до речі виявилися біти. Їх тут велика кількість. Для них є окрема кишенька в чохлі, що дуже практично-дозволяє швидко і легко діставати потрібний варіант. При бажанні набір можна розширити, купивши Додаткові біти. Мені цих вистачає. Тримач для насадок зроблений з магнітом, що спрощує використання і робить кріплення більш надійним. Хоча, як не дивно, найчастіше користувався саме маленькою" годинниковою " викруткою, яка захована в самому мультитулі. Так як часто доводиться працювати з електрикою, вона виручала не раз – легко дістає до найдрібніших гвинтиків.

На дачі частенько використовую серрейторний ніж. Він добре справляється зі шлангами, покришкою, іншими гумовими матеріалами. Ніж з прямою заточуванням використовую рідше, за цей час підточив всього один раз. Ножі розташовані зручно щодо рукоятки, що теж важливо. За продуманість конструкції розробникам Окремий плюс!

Всі інструменти дістаються окремо, хоча з деякими потрібно було призвичаїтися – туго виймалися. Згодом це пройшло, мультитул "розробився", при цьому люфтів ніяких не з'явилося. Механіка працює добре.

У виготовленні Тула використовувалася сталь 440С-марка міцна, зносостійка. На ребрах рукоятки є насічка для зручного утримання. Вона досить ребриста, але не натирає, не викликає дискомфортних відчуттів. До якості збірки, покриття, комплектації претензій немає - все сподобалося.

Головна перевага-гідна якість за прийнятну ціну. Якщо я його втрачу-це буде не так прикро, на відміну від більш дорогого варіанту від Gerber, яким став використовувати значно рідше. G302-в тягаю з собою майже завжди-виручає часто. Для аварійної лагодження несправностей-відмінний варіант. Якщо шукайте щось подібне-придивіться до даної моделі.

На цьому все, пішов лагодити синові машинку. Саме цим збирався зайнятися перед тим, як сів писати відгук, що і надихнуло на написання! Зараз міні-викрутка, про яку згадував вище, якраз стане в нагоді. До речі, даний комплект інструментів-хороший подарунок. Поставляється від виробника в презентабельному коробочці. Чохол теж входив в комплект.

Сергій (автолюбитель, рибалка і турист).

Написати коментар
Оберіть мову сайту: