UA | RU
Контактна інформація
Київ

Новинка від Ganzo: ніж Adimanti Samson Design

Adimanti by Ganzo – торгова марка, що здобула популярність у любителів практичних компактних інструментів. Під цим брендом випускаються надійні ножі та інші вироби, які активно залучають під час туризму та різних видів відпочинку на природі. Adimanti by Ganzo є відносно новим брендом в історії компанії, проте за недовгий період він дуже сподобався шанувальникам даного виробника. Основні риси, що виділяють продукцію марки: функціональність, ефективність, портативність, привабливий дизайн, а також доступність широкому колу користувачів. Торгова марка регулярно поповнюється новинками, і всі вони надалі міцно закріплюються на ринку товарів для активного відпочинку.

Нож Adimanti Samson by Ganzo (Brutalica design), черный Нож Adimanti Samson by Ganzo (Brutalica design), зеленый Нож Adimanti Samson by Ganzo (Brutalica design), коричневый

Ніж Adimanti Samson Design: конструкція, матеріали

Складаний ніж Adimanti Samson Design розрахований застосування саме в туристичній діяльності, хоча може бути корисний і вдома в побуті. Він має форму леза spear-point, такий різновид клинка зустрічається рідше, ніж, наприклад, тип drop-point. Лезо spear-point походить від гострого списоподібного клинка. Друга ріжуча кромка робиться фальшивою. Такий клинок зручний при виконанні колючих рухів, різати їм не так комфортно. Ніж кишенькового формату на вигляд нагадує кинджал. У нього є невелика витончена кліпса, за допомогою якої можна підвісити виріб до пояса, закріпити на кишені або зафіксувати на сумці.

Модель Adimanti by Ganzo Samson Design має пряме заточення. Компактний інструмент у своїй основі має якісну сталь марки D2. Металевий сплав D2 характеризується як матеріал преміум сегмента і цінується багатьма фахівцями ножового виробництва. Відрізняється високим рівнем вуглецю та хрому. Сталь показує хороші антикорозійні властивості, проте назвати її нержавіючої все-таки не можна. Досить твердий сплав – з показником твердості близько 60 одиниць за Роквеллом. Ніж з таким типом сталі витримує серйозні навантаження, що мають місце у польових умовах. Він міцний, чудово пристосований для інтенсивної діяльності.

Рукоятка моделі Samson Design зроблена з високоміцного склотекстоліту G10. Подібний матеріал витримує температурні дії, контакт із хімічними речовинами, він надійний, і добре піддається фарбуванню. Остання особливість матеріалу дає можливість експериментувати з різними кольорами та дизайнерськими рішеннями. Успішно протистоїть механічним навантаженням. Ручка зручна при захопленні, користуватися таким інструментом буде легко та комфортно. G10 має злегка шорсткувату текстуру, що створює хороше зчеплення. Навіть із мокрими руками працювати цим ножем ви зможете без проблем.

Практичний чорний колір рукояті сподобається тим користувачам, які люблять мінімалістичність у дизайні. Колір леза – сірий. Модель легко відкривається і закривається, вона абсолютно безпечна в експлуатації. Тут використається ножовий механізм Flipper. Замок Flipper – поширений тип ножового механізму серед інструментів EDC-носіння. Він гарантує вільне, швидке відкриття та закриття леза, відкривати та закривати ніж можна однією рукою.

Складаний ніж Ganzo Samson Design: фізичні параметри

Довжина ножа моделі Samson Design Adimanti by Ganzo досягає 212 міліметрів. Довжина його рукояті становить 118 мм, а довжина леза дорівнює 94 мм. Важить екземпляр 163 грами. Товщина клинка ножа – три з половиною міліметри. Такі невеликі габарити інструменту роблять його чудовим варіантом для щоденного застосування. Тому ніж можна віднести до категорії виробів EDC. Зберігається компактний ніж у спеціальному чохлі. Його легко переносити та постійно тримати під рукою.

На свій виріб фірма-виробник надає гарантію 1 рік.

Використовувати модель Samson Design раціонально у багатьох видах активності на природі. Особливо корисна вона буде тим, хто займається полюванням, риболовлею. є затребуваними виробами серед любителів різних видів відпочинку серед природи. Невеликі та легкі ножі EDC-носіння використовують мисливці, рибалки, туристи, мандрівники, інші категорії користувачів. Вся справа в тому, що ці моделі – надійні, витривалі, мають у своєму складі якісні та міцні матеріали, зручні у використанні, а коштують відносно недорого. Фірма Ganzo дбає про те, щоб зробити свою продукцію максимально корисною та доступною широкому колу споживачів. Тому ці інструменти повсюдно задіяні – не тільки в туризмі та активному відпочинку, але й вдома в побуті. Ніж Samson Design – компактний, простий і продуманий інструмент з типом леза spear-point, яке особливо добре показує себе колючих рухах. Його можна використовувати в різних видах робіт у польових умовах, це досить міцний ніж – в основі високоякісна сталь марки D2. Рукоятка виробу виготовлена із застосуванням склотекстоліту G10, що має відмінні експлуатаційні характеристики, і підходить для цілей туризму. Складна конструкція зручна для того, щоб постійно тримати модель під рукою, а замок різновиду Flipper гарантує безпеку застосування.

Для зберігання ножа передбачено спеціальний чохол. Також можна зафіксувати модель за допомогою невеликої металевої кліпси. На цю модель дається офіційна гарантія 1 рік після придбання.

Товари новини

Написати коментар
Оберіть мову сайту: