UA | RU
Контактна інформація
Київ

Ніж Ganzo Firebird FH31 – необхідний інструмент у туристичному спорядженні

Складаний ніж Ganzo Firebird FH31 не є новинкою бренду, але стабільно утримується в списку найпопулярніших клинків Ganzo Firebird за рахунок своєї простоти, функціональності і невисокої вартості. Модель позиціонується як туристичний ніж, який проте можна використовувати і в міських умовах. На користь цього говорять невеликі габарити вироби і його вага, який становить 113 грам.

Ніж Firebird FH31 виконаний зі сталі D2, яка вже стала класикою для клинків останніх років Від Ganzo. Цьому є логічне пояснення:

  • вона має високу твердість близько 60 HRC;
  • відноситься до полунержавеющим сталям;
  • має високу стійкість до потемніння і виникнення корозійних плям;
  • надовго зберігає гостроту леза навіть при тривалому використанні;
  • легко заточується;
  • стійка до утворення відколів і деформацій.


Основні характеристики ножа Ganzo Firebird FH31

Складні ножі Firebird відрізняються простотою і зрозумілою для користувача конструкцією, яка витримує великі навантаження і не вимагає особливого догляду. Ganzo FH31 не є винятком і являє собою універсальний туристичний ніж, який без проблем ріже, шматує і заточує матеріали різної твердості, завдяки гострому лезу товщиною 3 мм Клинок має просту форму ворнклиф, прикрасою якої служить фальшлезвие у вістря.

Модель оснащена підшипниками і відкривається однією рукою. Фіксацію клинка забезпечує надійний замок Linerlock-можна не боятися, що ніж випадково закриється при сильному тиску на інструмент і завдасть руці травми.

Матеріалом для рукояті служить склопластик G10-матеріал не новий і перевірений численними тестами. На відміну від звичайного пластику G10 краще витримує високі навантаження, не тріскається при падіннях з висоти і зберігає свій первісний колір при впливі ультрафіолету. Для надійності хвата рукоять має текстуровану поверхню, яка запобігає ковзанню вироби у вологій руці або рукавичках. В якості підстраховки до Firebird FH31 можна прикріпити темляк-отвір для нього знаходиться в задній частині рукояті. Для фіксації ножа на одязі або в рюкзаку можна використовувати знімну металеву кліпсу.

Ознайомитися з усіма характеристиками складного ножа Ganzo Firebird FH31, а також дізнатися про його особливості експлуатації можна в свіжому відео каналу Zalivaha на YouTube. Канал регулярно робить цікаві огляди на новинки (і не тільки) товарів для туризму, включаючи складні ножі Firebird.

Якщо вам сподобався складаний туристичний ніж Firebird FH31, купити його можна на нашому сайті. Клинок продається в декількох варіантах: з рукояттю чорного або оливкового відтінків.

Ganzo Firebird FH31
Тип ножа складний
Матеріал клинка сталь D2
Товщина клинка 3 мм
Тип заточування прямий
Твердість клинка 60 HRC
Матеріал рукояті G10
Довжина у відкритому стані 198 мм
Довжина клинка 86 мм
Вага 113 г
Написати коментар
Оберіть мову сайту: