UA | RU
Контактна інформація
Київ

Ніж Ganzo G735 - варіант з розширеною функціональністю

Модель Ganzo G735 цікава своєю якістю, практичністю і розширеною функціональністю. Хоча на перший погляд, це такий же складаний ніж, як і інші моделі, в нього вбудовано ще кілька додаткових інструментів, які можуть виявитися незамінні в турпоході або навіть необхідності вирішити нестандартні завдання підвищеної складності.

Ніж Ganzo G735 адресований кожному любителю активного дозвілля на природі. Застосування йому знайдеться на риболовлі, в кемпінгу або в серйозних туристичних експедиціях. Але розширена функціональність моделі також буде затребувана серед рятувальників, альпіністів або спелеологів, шанувальників інших видів екстремального спорту.

Основний елемент ножа-це, звичайно ж, його клинок. У даній моделі він виготовлений з нержавіючої сталі з хорошими показниками корозійної стійкості. Йдеться про сплаві марки 440С, який не дарма вже багато років залишається одним з найбільш популярних у виробників ножів з різних країн світу. Цей сплав відмінно поєднує твердість гарту з міцністю, здатністю тримати заточку і опірністю іржі. Заточка клинка класична-гладка. Це універсальний варіант, який підходить для роботи практично з будь-якими матеріалами. Універсальні і розміри ножа: 86 мм по довжині і 3,6 мм по товщині лінії обуха. Ним буде зручно і їжу приготувати, і виконати будь-які господарські роботи.

Довжина відкритого ножа разом з рукояткою становить 20,5 см.Ручка Ganzo G735 зроблена з G10 — популярного нині термопластика. Він став широко використовуватися для ножів як складаний, так і фіксованої конструкції завдяки тому, що цей матеріал міцніше звичайних пластиків. У той же час, він легко формується і забарвлюється в будь-який колір. До речі, в даній моделі чотири варіанти забарвлення: Помаранчевий, Чорний, зелений і комбінований жовто-чорний. Тому можна вибрати як непомітний на природі ніж, так і добре видимий на будь-якій поверхні.

Замок для G735 виробники вибрали теж якісний. Це штифтовий механізм Axis-Lock, який забезпечує надійну фіксацію навіть під навантаженням. Єдине, що необхідно відзначити, замок даної конструкції чутливий до забруднення. Тому рекомендується тримати його в чохлі, адже на природі контакт із землею, піском і брудом неминучий, а це може завдати шкоди фіксатору клинка.

Але найцікавіше в даній моделі-це додаткові інструменти, які вбудовані в задню частину рукоятки. Це склобій, відкривачка з функцією зачистки проводів і стропоріз. Вони можуть стати в нагоді як під час поїздки на риболовлю, так і в екстремальній ситуації. У будь-якому випадку, непогано мати під рукою Додаткові компактні інструменти. Тим більше, що навіть в такій розширеній комплектації ніж важить тільки 139 г.Так що модель Ganzo G735 сміливо можна рекомендувати кожному любителю поїздок на природу.

Купити ніж Ganzo G735 в Україні

Написати коментар
6 коментарі
Виталий
Виталийfenix.ua3 січня 2017 17:20
Больше всего понравилась модель с черной рукоятью!
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua25 січня 2017 12:41
Красивая форма и материалы. Получился хороший многофункциональный нож!
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua1 лютого 2017 19:50
Мне кажется, дизайн похож на модели других брендов для спасателей, для выживания и т.д, хотя однозначно оригинальный
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua7 лютого 2017 13:06
Да. Николай, по форме и функционалу что-то среднее между ножом для выживания и ножом спасателя.
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua18 вересня 2017 10:43
Функциональный нож. Желто-черная расцветка самая заметная. Не теряется на фоне остальных вещей
Ganzo.ua
Ganzo.uafenix.ua25 вересня 2017 15:10
Добрый день, Сергей!
Очень вам признательны, что оставили комментарий на наш блог.
Очень приятно от понимания того, что наш бренд становится все известнее, люди интересуются, покупают продукцию и оставляют обратную связь.
Оберіть мову сайту: