UA | RU
Контактна інформація
Київ

Ножі та кіно: які ножі Ganzo вибрали б герої відомих фільмів?

Ви іноді ловите себе на думці «Що було б, якщо...» під час перегляду фільмів? Що було б, якби герої фільму про привидів просто продали б свій будинок замість пошуку способів вигнання духів? Чим би закінчився детектив, якби головний герой просто зателефонував до поліції та не йшов на зустріч з убивцею, призначену у темному провулку?

На жаль, деякі питання так і залишаться без відповідей, але ми точно знаємо, яким кіногероям і для чого знадобився би ніж Ganzo.

Давайте разом пофантазуємо та створимо альтернативний кіновсесвіт, щоб надати відомим сюжетам ще більшої гостроти за допомогою інструментів бренду Ganzo.

Капітан Джек Горобець

Якби капітан Джек Воробей вирішив поповнити свій арсенал зброї кишеньковим ножем, то до знаменитого кремнієвого пістолета та абордажної шаблі додалася б модель Firebird FH923.

Вигнута форма леза робить ніж схожим на перський кинджал, який ідеально вписався б у загальний антураж морських пригод XVIII століття та підкреслив ексцентричність свого власника. А всіх ситуацій, у яких гостре лезо стало б у пригоді пірату, тим паче не перелічити.

Від розкроювання вітрил до розколювання кокосів на безлюдному острові - на цей ніж можна покластися в будь-якій пригоді. І навіть Дейві Джонс кілька разів подумав би перед тим, як сунутися до Джека за поверненням боргу, якби на поясі капітана Чорної Перлини був прихований складаний ніж Ganzo.

Тайлер Дерден

Запальному та харизматичному бунтарю Тайлеру Дердену припав би до душі кишеньковий ніж Firebird FH31-CF. І справа не тільки в тому, що гостре лезо підходить для самозахисту.

Ця модель має форму клинка, нетипову для більшості кишенькових ножів, що найкраще відображає характер Дердена, який не боїться йти проти системи. Гостре, як бритва, лезо FH31 безжально розрізає все, що трапляється йому на шляху, так само, як Дерден неухильно слідує своїй філософії незалежно від складнощів, що виникають на шляху.

Крім того, якби у засновника Бійцівського клубу було складане лезо від Ganzo, його учасники напевно ще швидше виконували б свої домашні завдання.

Людина-павук

У кожного борця за справедливість має бути надійний партнер, на якого можна покластися в критичній ситуації. Для людини-павука таким міг би стати ніж Ganzo G626 RD, дизайн якого ідеально підійшов би під геройський костюм.

Навіть попри те, що Пітер Паркер є затятим противником насильницьких методів боротьби зі злодіями, наявність компактного інструмента в кишені могла б суттєво полегшити вирішення різних завдань без необхідності використання силових методів.

Тонкий клинок танто ідеальний для розрізання мотузок, якщо потрібно швидко звільнити себе або інших людей від пут. І хто знає, можливо, навіть Доктор Восьминіг не наважився б викрасти Мері Джейн, якби знав, що людина-павук має ще одну суперсилу у вигляді мініатюрного «ганзоїда».

Джеймс Бонд

За допомогою улюбленого пістолета Walther PPK Джеймс Бонд безжально вершить правосуддя над своїми противниками, але що якби в арсеналі агента 007 був би ще складаний ніж, як Adimanti Neformat?

Коли від успішності місії залежить життя людей, зайва увага ворогів точно ні до чого. І тут кишеньковий ніж був би дуже доречним. Розрізати дроти для знешкодження бомби, надати перевагу у ближньому бою або зламати замок дверей, за якими терористи утримують заручників, - такому клинку «під силу» будь-яка робота.

А те, що стриманий дизайн інструмента, розроблений ножовим майстром Русланом Скіменом, органічно доповнив би класичний костюм-трійку агента, є безперечним фактом.

Лара Крофт

Парні пістолети, лук, льодоруб - що тільки не використовує у своїх пригодах Лара Крофт. Але в деяких ситуаціях замість ефектності вирішення завдань краще робити ставку на ефективність, тому навіть знаменитій розкрадачці гробниць, яка, здається, вміє поводитися з будь-якою зброєю, не завадив би мініатюрний помічник у вигляді ножа Firebird FH922PT.

Чому саме він?

По-перше, його клинок виготовлений зі стійкої до іржавіння сталі D2, тому лезо не покриється корозією, якщо Ларі доведеться перепливати Амазонку або пірнати в безодні океану в пошуку чергових артефактів.

По-друге, пряме лезо надовго зберігає гостроту та легко заточується. І навіть якщо під рукою немає абразиву для заточування, міс Крофт точно придумала б нетривіальний вихід зі скрутного становища (хоча ми наполегливо рекомендуємо використовувати для цього універсальний метод - точило Ganzo).

Лілу

Попри візуальну тендітність, головна героїня фільму П'ятий елемент досконало володіє навичками бойового мистецтва. Однак не всі ситуації можна вирішити за допомогою однієї фізичної сили. Тільки уявіть, наскільки корисним для Лілу був би ніж хоча б під час сутички з мангалорами в гранд-готелі «Флостон Парадайз».

Яскравий і витончений Ganzo G7453 ідеально підійшов би до образу Лілу. Сталевий клинок моделі не здригнувся б перед обличчям небезпек, особливо коли на кону стоїть порятунок планети, а мініатюрний свисток допоміг би героїні подати сигнал про допомогу.

До того ж згадайте одну з фінальних сцен із сірником. Було б набагато надійніше, якби Корбен Даллас позичив у Лілу ніж, щоб висікти іскру для активації каменю вогню.

Індіана Джонс

Фіксований ніж Ganzo G807 у руках Індіани Джонса став би одночасно і грізною зброєю, і ключем для вирішення головоломок.

Потрібно розрубати ліани, щоб потрапити до загубленого міста? Лезо зі сталі 9CR14 впорається з цим не гірше за мачете. Пробудили мумію під час дослідження забутої усипальниці? Поліпропіленове руківʼя є безсумнівно твердішим за кістки багатовікового монстра, що позбавило б Індіану від зайвої витрати патронів в улюбленому револьвері.

Але що, якби Землю знову відвідали прибульці? Все очевидно: ніж із фіксованим клинком допоміг би археологу вирішити головоломку з якимось древнім космічним кубом, відкривши доступ до таємниць всесвіту.

Нео

Навіть обраний не в змозі передбачити, які виклики приготувала йому доля, тому, щоб бути у всеозброєнні на непередбачуваний випадок, краще тримати на поясі гострий ніж Ganzo G707.

У реальному світі конструкція з клинком spear point може дати фору будь-якому різальному інструменту та справитися з повсякденними завданнями на раз два. А ось всередині матриці ніж у руках містера Андерсона перетворився би на безмовного вершника справедливості, миттєве відкриття якого збентежило б навіть агента Сміта.

Крім того, клинок моделі G707 підданий ретельному гартуванню, яке дозволило досягти твердості, що дорівнює порядку 58 HRC. Отже, навіть з урахуванням суперздібностей Нео, зігнути цей ніж, як ложку, точно не вийде.

А що вибрали б ви? Червона таблетка - це складаний ніж, синя - модель із фіксованим лезом. Але перед тим, як дати остаточну відповідь, і, можливо, безповоротно змінити своє життя (адже одного разу випробувавши в дії наші ножі, вже неможливо «перехворіти» ножеманією), ретельно вивчіть асортимент в онлайн-магазині Ganzo Україна.

Товари новини

Написати коментар
Оберіть мову сайту: