UA | RU
Контактна інформація
Київ

Результати участі команди Ganzo на виставці Риболовля.Полювання.Туризм 2024

Поняття якісного інструменту індивідуальне для кожного: одні акцентують увагу на його міцності, інші — на портативності, треті ставлять на перше місце функціональність конструкції. Як визначити, який інструмент підійде саме вам? Відповідь проста: протестувати його на практиці. Саме для цього команда Ganzo Україна регулярно бере участь у виставках, щоб у кожного була можливість потримати в руках модель, що сподобалась, і визначитися з вибором.

Одним з таких заходів став фестиваль Риболовля.Полювання.Туризм 2024, який проходив з 21 по 24 березня у столичному МВЦ. У виставці взяли участь близько 4 десятків компаній, які представили свої товари та послуги, об'єднані однією метою — робити життя активних людей простішим та комфортнішим.

Серед учасників була й наша команда, яка привезла до Києва найкращі інструменти бренду Ganzo, здатні задовольнити різні потреби. Представлений асортимент включав 60 товарів з наступних категорій:

  • складані ножі Ganzo та Firebird для повсякденного носіння та виконання завдань малого та середнього рівня складності;
  • ножі з фіксованим клинком для тих, хто не звик розмінюватися на менше та вважає за краще мати у своєму спорядженні по-справжньому надійний інструмент, якому під силу виконувати будь-яку роботу;
  • мультитули з різним функціоналом, що дозволяє замінити повноцінний набір інструментів;
  • сокири та багатофункціональні лопати для експлуатації у польових умовах.

Ми також представили актуальний асортимент портативних систем для приготування їжі та газових балонів, які дозволяють швидко приготувати смачні страви вдалині від цивілізації.

Протягом 4 виставкових днів захід відвідали близько 3500 осіб, і ми були раді побачити серед них знайомі обличчя наших постійних партнерів, які поділяють з нами спільну мету — надання клієнтам високоякісних інструментів, здатних витримувати найскладніші випробування та гарантувати безпеку та надійність у будь-яких ситуаціях.

За час участі у виставці ми провели кілька сотень консультацій і були раді відзначити високу зацікавленість у нашій продукції та почути позитивні відгуки, зокрема від українських захисників, яким наша команда регулярно постачає інструменти для виконання службових завдань.

Ваш зворотній зв'язок — наша найкраща нагорода! Ми дякуємо вам за довіру та чекаємо на наступні зустрічі!

Написати коментар