UA | RU
Контактна інформація
Київ

ТОП 10 інструментів Ganzo на подарунок до Дня захисника України

14 жовтня традиційно відзначають День захисника України, віддаючи шану героїзму кожного, хто захищає своїх близьких і бореться за цілісність країни.

Незважаючи на те, що у лавах захисників є багато жінок, цей день асоціюють із чоловічим святом, тому ми підібрали креативні подарунки на День захисника, які гарантовано сподобаються татам, дідусям, чоловікам та друзям.

Зміст

  1. Чому інструменти – найкращий подарунок для чоловіка?
  2. Який подарунок подарувати на День захисника України?
    1. Firebird F753M1 – Для військовослужбовця
    2. Ganzo G720 – Для виживальника
    3. Ganzo G2019S – Для майстра на всі руки
    4. Adimanti Samson – Для поціновувача естетики
    5. Firebird FH13 – Для джентльмена в костюмі
    6. Firebird FH921 – Для мандрівника
    7. Adimanti Skimen – Для автомобіліста
    8. Adimanti AXE-003 – Для любителя відпочинку на природі
    9. Ganzo G729 – Для урбаніста
    10. Ganzo G766 – Для того, хто захоплюється фліпінгом
  3. Де купити інструменти Ganzo?

Чому інструменти – найкращий подарунок для чоловіка?

Деякі люди відмовляються від покупки практичного інструменту в подарунок через забобони, що ніж чи аксесуар із заточеним клинком у конструкції не обіцяє нічого хорошого у відносинах між одержувачем та дарувальником. Однак подібні упередження – не більше ніж пережитки минулого. І навіть якщо хочеться перестрахуватися, достатньо покласти монету в подарункову упаковку з інструментом, щоб новий власник повернув її як оплату. Таким чином, подарунок умовно стає покупкою і переживати про погіршення взаємин через гостре лезо більше не потрібно.

Але чому інструмент – це ідеальний подарунок на День захисника України? Все просто: тому що такий аксесуар є незамінним помічником чоловіка, незалежно від його специфіки роботи та захоплень. Не потрібно дарувати ще одну чашку з написом «Найкращому чоловікові» – вона назавжди загубиться в глибині кухонного ящика, або черговий лосьйон для гоління в комплект до пари інших, які вже стоять у ванній кімнаті. Якщо потрібно подарувати щось як доказ, що Ви дійсно подумали над подарунком, то купіть ніж або мультитул – вони гарантовано стануть у нагоді чоловікові у вирішенні повсякденних завдань.

Який подарунок подарувати на День захисника України?

Не знаєте який інструмент дарувати? Ми підібрали найкращі варіанти від компанії Ganzo, які не залишать байдужим жодного чоловіка.

Firebird F753M1 – Для військовослужбовця

Надійність, спритність, витривалість – це одні з основних якостей, якими володіє військовий, і йому на допомогу необхідний такий самий інструмент, щоб перемога була єдиним результатом у будь-якому починанні. Модель F753M1 відноситься до класичного типу ножів зі складаною конструкцією, яка миттєво приводиться в бойову готовність одним помахом руки та не боїться складних викликів, де потрібно виявити свій характер.

Основою ножа є клинок зі сталі 440С. Це нержавіюча марка американського виробництва, що включає велику кількість хрому, який робить матеріал зносостійким, несприйнятливим до корозії та невразливим до утворення тріщин та сколів при інтенсивних навантаженнях. Потужний клинок з гострим лезом і тонким кінчиком ефективно справляється з колюче ріжучими роботами, а ергономічна рукоятка з протиковзкими накладками забезпечує міцний хват, роблячи зі складня надійне знаряддя для самозахисту і виконання базових завдань у польовому таборі.

Матеріал клинка

440С

Довжина клинка

77 мм

Матеріал рукоятки

G10

Товщина обуха

2.5 мм

Вага

81 г

Довжина у складеному вигляді

101 мм

Ganzo G720 – Для виживальника

Короткий клинок довжиною 9 см справляється практично з будь-яким завданням на відкритому повітрі, де потрібно застосувати силу, а американська сталь 440С протистоїть появі іржі і не окислюється під впливом агресивних середовищ. Завдяки товщині обуха 4 мм ніж не боїться складних викликів і якісно справляється з рубкою гілок, заточуванням колів і навіть копанням невеликих ям, щоб розвести багаття.

Для виконання екстремальних робіт потрібне зручне утримання інструменту, тому модель оснащена рукояттю, що повторює контури долоні при стисканні у кулак. Пара рифлених накладок із удароміцного склотекстоліту не дають ножу ковзати в руці, а замок Axis Lock зі штифтовим замком намертво фіксує клинок у відкритому положенні, не дозволяючи йому закритися при упорі на вістря.

Матеріал клинка

440С

Довжина клинка

90 мм

Матеріал рукоятки

G10

Товщина обуха

4 мм

Вага

205 г

Довжина у складеному вигляді

120 мм

Ganzo G2019S – Для майстра на всі руки

Чоловік любить займатися ремонтними роботами вдома чи в гаражі? Подаруйте йому функціональний Ganzo мультитул, який включає безліч інструментів і звільняє від необхідності постійно носити важкий набір. G2019S має 11 функцій, які дозволяють різати, пиляти, відкручувати і проколювати матеріали будь-якої міцності, і це при тому, що модель цілком поміщається в долоню, нагадуючи брелок.

Основу конструкції складають потужні плоскогубці з рифленими губками для зручного захоплення гвинтів, гайок та інших дрібних предметів. У рукоятці прихований ніж із прямим заточуванням, гострі ножиці для роботи з папером, волосінням і тканиною, відкривалка для пляшок і консервних банок, пара викруток, тонке шило, напилок та інструмент для зачистки проводів. Всі елементи виготовлені з нержавіючої сталі 440С та надійно фіксуються як у відкритому, так і закритому положенні для комфортного використання та безпечного носіння.

Матеріал конструкції

440С

Довжина у відкритому вигляді

72 мм

Кількість функцій

11

Ширина конструкції

3.5 мм

Вага

200 г

Чохол для зберігання

Є

Adimanti Samson – Для поціновувача естетики

Якщо ви хочете презентувати оригінальний ніж у подарунок, то Adimanti Samson – чи не найкращий для цього варіант. Модель має незвичайну форму клинка з фальшлезом, що нагадує кинджал. Дизайн також доповнюють накладки на рукояті з імітацією насічки зброї.

Ніж входить у новинки 2022 року і є другим поповненням в дизайнерській серії Adimanti. Але крім незвичайного вигляду модель володіє непоганим функціоналом. Харизматичний клинок зі сталі D2 має тонке вістря, здатне колоти матеріали високої щільності. При цьому він демонструє якісний різ завдяки тонкому зведенню.

На відміну від більшості складаних ножів, Samson має округлу форму рукояті, яка сприяє зручному утриманню. Фрезерована кліпса слугує прикрасою дизайну – вона виготовляється з цілісного куска сталі і повторює контури клинка.

Матеріал клинка

D2

Довжина клинка

94 мм

Матеріал рукоятки

G10

Товщина обуха

3.3 мм

Вага

163 г

Довжина у складеному вигляді

118 мм

Firebird FH12 – Для джентльмена в костюмі

Модель має суцільнометалеву конструкцію і відноситься до типу «джентльменских» ножів з ефектним зовнішнім виглядом, що викликає вау-ефект при вийманні з кишені. Ніж випускається у двох варіантах: FH12 – це класичний інструмент у кольорі металік, а FH13– стильний аналог із темним покриттям.

Клинок виготовлений із інструментальної сталі D2 нержавіючого типу та має відшліфовану поверхню методом Stonewash, який робить метал матовим. Це не впливає на можливості ножа, але дозволяє зберегти його первісний вигляд, оскільки дрібні подряпини на лезі залишаються невидимими для ока людини.

Відкриття інструменту відбувається натисканням на плавник, після чого клинок відкидається до клацання, що говорить про фіксацію леза. Щоб пальці не зісковзували зі сталевої рукоятки, на ній передбачено виїмку під вказівний палець, а на обусі є ряд дрібних насічок для упору великим пальцем. Ніж можна покласти в кишеню штанів або носити у нагрудній кишені костюма, зафіксувавши на одязі за допомогою сталевої кліпси.

Матеріал клинка

D2

Довжина клинка

87 мм

Матеріал рукоятки

сталь

Товщина обуха

3.3 мм

Вага

112 г

Довжина у складеному вигляді

118 мм

Firebird FH921 – Для мандрівника

На природі немає можливості регулярно точити лезо і тим паче міняти зламаний ніж на новий, тому в туризмі цінуються ультраміцні аксесуари, яким під силу будь-яке завдання. FH921 має довічну гарантію від виробника – це говорить про якість та міцність конструкції більше за будь-які слова.

Але все ж таки трохи про характеристики. Висока ефективність та простий дизайн є головними рисами FH921, які роблять із нього ефективного супутника у поході. Модель має мінімум деталей: тільки гострий клинок із нержавіючої сталі D2 і рукоятку з двома накладками G10, що розширюються до хвоста. З одного боку прикріплений кишеньковий затискач, який можна зняти та перемістити на протилежний бік. Аксесуар випускається у чотирьох кольорах, але для мандрівника краще вибрати варіант із помаранчевою рукояткою, яку буде видно у густій траві або на дні струмка у разі падіння інструменту.

Матеріал клинка

D2

Довжина клинка

86 мм

Матеріал рукоятки

G10

Товщина обуха

3.5 мм

Вага

113.5 г

Довжина у складеному вигляді

113 мм

Adimanti Skimen – Для автомобіліста

Неможливо передбачити, що може статися під час поїздки автомобілем, тому досвідчений автомобіліст завжди возить складаний ніж у своєму бардачку. Модель Adimanti Skimen є частиною дизайнерської лінійки та створена за співпраці з майстром з ремонту ножів Русланом Стаценко, який вклав у своє дітище всі знання та досвід у роботі з інструментами, зробивши з нього міцного та потужного універсала.

Якщо в дорозі потрібно зупинитися на обід – гострий клинок зі сталі D2 легко наріже продукти харчування. Якщо у випадку аварії необхідно швидко покинути салон автомобіля – лезо миттєво відкривається натисканням на плавець і перерізає ремінь безпеки. Вибити автомобільне скло теж не проблема – у хвості рукоятки присутній міцний склобій.

Матеріал клинка

D2

Довжина клинка

85 мм

Матеріал рукоятки

G10

Товщина обуха

3.5 мм

Вага

120 г

Довжина у складеному вигляді

120 мм

Adimanti AXE-003 – Для любителя відпочинку на природі

Для приготування ароматних шашликів та овочів на пікніку потрібно заздалегідь подбати про матеріали для розведення багаття. Складна сокира від торгової марки Adimanti швидко справляється з рубкою дров та облаштуванням місця для відпочинку за рахунок гострого полотна із сталі Гадфільда, яку називають суперсталлю за високий опір зносу. Темне покриття на металі маскує потертості і служить додатковим захистом сталі від корозії, тому волога також не перешкода для використання інструменту.

Але AXE-003 – це не просто сокира. У конструкції приховано ще багато дрібних доповнень, які покривають основні потреби під час відпочинку на природі. Ніж із прямою та серрейторною кромкою ріже їжу на рівні, порційні шматочки, кресало з магнію дозволяє швидко висікти іскру для розведення вогню, а свисток призначений для подачі сигналів на випадок, якщо хтось відійшов надто далеко від табору та заблукав у лісі. У хвості сокири, що складається з пари алюмінієвих подовжувачів, також є склобій і невеликий компас.

Матеріал полотна

Гадфільда

Загальна довжина

450 мм

Матеріал рукоятки

алюміній

Товщина полотна

5 мм

Вага

0.94 кг

Кількість функцій

8

Ganzo G729 – Для урбаніста

У чоловіка вже є велика колекція інструментів? Тоді йому сподобається компактний ніж G729 – модель для повсякденного носіння, ціна якої здивує своєю доступністю. Вона відповідає всім вимогам EDC-інструменту, в якому цінується не лише якість, але й оригінальний дизайн.

У клинку присутній широкий отвір у формі краплі, який служить декоративною прикрасою, а кинутим вістрям можна виконувати колючі роботи, не переживаючи про його цілісність. Матеріал клинка – сталь 440С твердістю 58 HRC, тому лезо довго тримає заточування та протистоїть інтенсивним навантаженням. За фіксацію клинка відповідає механізм Axis Lock, а за комфортний хват – склотекстолітові накладки із закругленими краями, щоб виріб не чіплявся за одяг під час руху користувача.

Матеріал клинка

440С

Довжина клинка

87 мм

Матеріал рукоятки

G10

Товщина обуха

3.3 мм

Вага

126 г

Довжина у складеному вигляді

118 мм

Ganzo G766 – Для фліпінгу

Якщо людина, якій Ви вибираєте подарунок, любить клацати ручкою під час розмови по телефону, вона точно оцінить Ganzo G766. Це перший ніж-метелик у колекції бренду, яким можна виконувати ефектні трюки та водночас використовувати як звичайний EDC-клинок.

Конструкція балісонга оснащена двома рукоятками і лезом із сталі 440С, що ховається всередину. У відкритому положенні клинок фіксується за допомогою спеціальної клямки і здатний різати не гірше за класичні складні. Проте різноманітність варіантів відкриття ножа, чиї рукоятки нагадують крила метелика, стали причиною появи незвичайного мистецтва під назвою «фліпінг», що полягає у виконанні видовищних трюків за допомогою даного інструменту. Вміння швидко крутити пальцями ніж-метелик – це чудовий спосіб вразити оточуючих і трохи помедитувати, тому сміливо вибирайте G766, якщо хочеться подарувати щось справді незвичайне.

Матеріал клинка

440С

Довжина клинка

89 мм

Матеріал рукоятки

G10

Товщина обуха

3 мм

Вага

50 г

Довжина у складеному вигляді

114 мм

Де купити інструменти Ganzo?

Шукаєте оригінальний та якісний інструмент у подарунок? В онлайн-магазині Ganzo Україна Ви знайдете найкращі аксесуари для чоловіка, незалежно від його професії та хобі. Складані ножі, функціональні мультитули, туристичні сокири та багато іншого – вся продукція має довгий термін служби та гарантовано зробить життя їхнього власника набагато простішим та комфортнішим.

Написати коментар
Оберіть мову сайту: