UA | RU
Контактна інформація
Київ

Все про системи для приготування їжі Adimanti

Якщо раніше для приготування обіду в подорожі потрібна була тільки каструля та сірники, щоб розвести багаття, то сьогодні для цих цілей продаються пристосування, які пропонують більш зручний, а головне – безпечний спосіб приготування в польових умовах. Йдеться про системи для приготування їжі - варіант, що поєднує казанок і пальник в один функціональний пристрій.

Всупереч усталеній асоціації бренду Ganzo з функціональними інструментами в його асортименті є інтегровані системи Adimanti – обов'язкова складова екіпірування туриста на ряду зі складним ножем. Які особливості мають дані пристрої та чим можуть похвалитися моделі від торгової марки Adimanti by Ganzo – розповідаємо в нашому огляді.

Для чого потрібна система для приготування їжі?

Інтегрована система є повноцінною заміною звичайного пальнику з туристичним посудом. Користувачеві немає необхідності окремо купувати пальник та підбирати під нього каструлі та сковороди потрібного розміру – система вже включає все необхідне, у тому числі вбудований вітрозахист, який не дає вітру задути полум'я.

Пристрій складається з пальника та одного або кількох котелків, які кріпляться на ньому за допомогою клацання. Об'єм посуду в системах варіюється в межах від 400 мл до 2 літрів, але незалежно від габаритів вони мають ідентичні характеристики:

  • Безпека експлуатації. Можливість фіксації унеможливлює з'їжджання посуду з пальника під час підігріву води та їжі, а наявність складних ручок та чохлів на казанках захищає туриста від отримання опіків під час взаємодії з розпеченим посудом.
  • Підвищена ефективність. Швидкість приготування їжі збільшується вдвічі за рахунок вітрозахисту, який мінімізує втрату тепла.
  • Зносостійкі матеріали. У виробництві систем використовується алюміній, який відрізняється удароміцністю та стійкістю до появи іржі.
  • Невимогливість у догляді. Після використання казанок достатньо промити під проточною водою і витерти насухо чистою ганчіркою.

Якщо розбирати частини інтегрованої системи окремо, то в ній немає приголомшливого ноу-хау, однак у сукупності дані пристрої демонструють більш високу ефективність і підвищують комфорт приготування їжі на природі за рахунок дрібних модифікацій у конструкції, яких немає у простих пальників та туристичних наборів посуду.

Огляд систем для приготування їжі Adimanti

Системи Adimanti відрізняються об'ємом та кількістю котелків у наборі, що впливає на чисельність групи, на яку можна одночасно приготувати гарячий обід або заварити ароматну каву.

Усього в асортименті налічується три варіанти систем:

  • GC10 1100/900 мл;
  • GC10A 1400/1100 мл;
  • GC10B 750+400 мл.

Про характеристики та можливості моделей розповімо далі.

Adimanti GC10

Основу системи складає пальник з нержавіючої сталі, який доводить до кипіння літр води протягом 4-х хвилин. У комплект входить один казанок об'ємом 1100 мл, розрахований на приготування їжі на 2-х осіб. Однак для безпечного використання робочий об'єм котла складає 900 мілілітрів – у цьому випадку суп та окріп не переливаються через край під час кипіння.

Матеріал котла – полегшений сплав алюмінію, який зустрічається у більшості сучасних наборів туристичного посуду. Його головні переваги: стійкість до корозійних процесів та легка вага. Останній параметр важливий у разі пішої подорожі, коли потрібно вмістити необхідне спорядження в один рюкзак без його обтяження. Завдяки наявності теплоізоляційного чохла котелок можна використовувати як імпровізований термос, який надовго зберігає їжу теплою.

У комплект до котла йде кришка з отворами, щоб користувач міг безпечно злити надлишок рідини. Кришка має універсальний розмір та підходить до інших моделей систем бренду.

Знижка 5% за промокодом:
FOOD

копіювати

Купон скопійований

Adimanti GC10A

Ця система включає казанок збільшеного обсягу 1400 мілілітрів, який розрахований на приготування страви для невеликої компанії з 2-3 осіб. Але з метою безпеки рекомендований обсяг для використання становить 1100 мілілітрів. Посуд виготовлений з алюмінію та оснащений зручною ручкою, яка не нагрівається і не плавиться під впливом високої.температури. Приємним бонусом виробу є теплоізоляційний чохол яскравого кольору, який захищає руки від опіків під час зняття посуду з пальника.

Набір включає газовий пальник діаметром 96 міліметрів. Пристрій підпалюється за допомогою п'єзорозпалу, захищаючи мандрівника від контакту з джерелом вогню. Залежно від вихідної температури рідини пальник справляється з її підігрівом протягом 5-7 хвилин.

Загальна вага системи складає 427 грам, але без урахування газового балона – його необхідно придбати окремо. У комплект також входить чохол із синтетичного матеріалу, який захищає посуд від подряпин та захищає від негативної дії вологи під час транспортування.

Знижка 5% за промокодом:
FOOD

копіювати

Купон скопійований

Adimanti GC10B

Це компактний варіант для туристів-одинаків, який включає два казанки розміром 120х135 та 110х60 міліметрів та об'ємом 750 та 400 мілілітрів відповідно. Перший укомплектований теплозберігаючим радіатором і призначений для приготування основних страв, а другий підходить для використання як кухоль. На додаток до котелків йде напівпрозора кришка із щільною фіксацією на посуді.

На додаток до газового пальнику набір включає дрібні аксесуари у вигляді стабілізатора та перехідника. Пристрій встановлюється поверх газового балона і генерує потужне полум'я, яке захищене від протягів завдяки вітрозахисту.

Для зручності транспортування посуд компактно складається один в одного і поміщається разом із пальником у фірмовий мішечок із комплекту. Вага системи разом із пальником становить 540 грам.

Знижка 5% за промокодом:
FOOD

копіювати

Купон скопійований

Де купити інтегровану систему Adimanti?

Оригінальну продукцію Ganzo, включаючи товари торгової марки Adimanti, представлено в онлайн-магазині Ganzo Україна – офіційного представника компанії в українському регіоні. Актуальний асортимент ножів, мультитулів, вбудованих систем та інших аксесуарів – у нас все необхідне для комфортного відпочинку на природі.

Товари новини

Оберіть мову сайту: