UA | RU
Контактна інформація
Київ

10 варіантів новорічного подарунку від Ganzo

Новорічні свята – час теплих привітань та приємних сюрпризів, які дарують позитивні емоції та спогади на весь рік. Однак вибір відповідного подарунка для близьких може стати справжньою проблемою, особливо у випадку, коли вони вже мають у своєму розпорядженні все необхідне.

Якщо в пріоритеті купівля презенту, який не буде пилитися на дальній полиці і принесе його власнику практичну користь, то ножі на подарунок – це найкращий варіант. Якісний ріжучий інструмент прийде на допомогу у непередбаченій ситуації: це необхідний аксесуар для мандрівника, військового, рибалки, мисливця, автомобіліста. Якщо ж у колекції людини вже є парочка ножів, то їй напевно сподобається точильний верстат, який дозволяє дбайливо та ефективно доглядати за інструментами, подовжуючи їх термін служби на довгі роки.

Ми зробили добірку ТОП 10 найактуальніших товарів від Ganzo, які можна покласти під новорічну ялинку у якості подарунка.

Зміст

  1. Що подарувати на Новий рік – найкращі товари від Ganzo
    1. Ganzo G729
    2. Firebird FB7601
    3. Ganzo D727M
    4. Ganzo G7211
    5. Ganzo G8012V2
    6. Ganzo G202
    7. Ganzo G302
    8. Точильний верстат Ganzo Touch Pro Steel
    9. Точильний верстат Ganzo Touch Pro
    10. Система приготування їжі Adimanti AD10A
  2. Де придбати продукцію Ganzo?

Що подарувати на Новий рік – найкращі товари від Ganzo

Широкий асортимент продукції, який пропонує бренд Ganzo, дозволяє вибрати найкращий новорічний презент відповідно до потреб та інтересів його майбутнього власника.

  • Складаний ніж – для того, хто вважає за краще бути «у всеозброєнні» на випадок будь-якої непередбаченої ситуації як у місті, так і за його межами. Такий аксесуар має компактні габарити і поміщається у кишені повсякденного одягу.
  • Ніж із фіксованим клинком – для військового, рибалки та мисливця. Перевага моделі – особливо міцна конструкція, що витримує екстремальні навантаження та не боїться складних викликів.
  • Мультитул – для чоловіка, який вважає за краще покладатися лише на себе та власні сили. Аксесуар включає низку елементів, що дозволяють виконувати широкий спектр робіт без необхідності носіння важкого набору інструментів.
  • Точильний верстат – для власника ножів, який турбується про ефективність та термін служби улюблених інструментів. Точила Ganzo забезпечують повноцінний догляд за клинками, дозволяючи довести якість різу до рівня заводського заточування.
  • Система для приготування їжі – для мандрівника, що віддає перевагу дивовижним пейзажам, ніж кам'яним джунглям мегаполісів. Інтегрована система поєднує у собі газовий пальник із казанком і дозволяє швидко розігріти або приготувати страву з нуля у польових умовах.

Купувати подарунок необхідно на основі уподобань людини. Щоб полегшити Вам вибір, ми склали список найпопулярніших товарів у 2022 році, які підійдуть у якості презента на новорічне свято.

У нашому онлайн магазині діють новорічні знижки від -5% до -15%!

Ganzo G729

Складана модель G729 – інтерпретація популярного ножа Spyderco. Це простий та універсальний інструмент із характерним широким отвором у клинку, що призначений для швидкого відкриття. Він також дозволяє трохи знизити вагу виробу до 126 грамів, роблячи ніж практично невідчутним під час носіння у кишені одягу.

Матеріал клинка – нержавіюча сталь 440C, яка загартована до твердості 58 HRC і має відмінні ріжучі властивості. Метал надовго утримує заточування і легко піддається обробці, що дозволяє користувачеві самостійно доглядати за лезом за допомогою звичайного абразиву середньої зернистості. На рукоятці є пара накладок із міцного склотекстоліту з текстурованою поверхнею, яка не дає інструменту ковзати у долоні при сильному упорі.

Це якісний та недорогий ніж, який призначений для EDC використання та підходить для виконання завдань середньої складності.

Марка сталі

440С

Матеріал рукояті

G10

Довжина клинка

87 мм

Довжина у складеному вигляді

118 мм

Товщина обуху

3.3 мм

Вага

126 г

Firebird FB7601

Напівавтоматичний ніж FB7601 – це класичний інструмент для виконання широкого спектру робіт. Він є частиною преміальної серії Firebird, яка відрізняється тривалим гарантійним терміном служби.

Головною частиною конструкції є клинок форми Clip Point, виготовлений із ножової сталі 440С. Він має високі спуски і не потребує особливого догляду – достатньо кілька разів почергово провести кожною стороною по точильному каменю, щоб повернути лезу початкову гостроту. Безпека експлуатації забезпечується запірним механізмом Axis Lock, який намертво фіксує клинок у відкритому положенні.

Пара композитних накладок із шорсткою поверхнею підвищують ергономіку конструкції, а закруглені кути гарантують, що рукоять не врізатиметься у долоню під час роботи.

Марка сталі

440С

Матеріал рукояті

G10

Довжина клинка

87 мм

Довжина у складеному вигляді

118 мм

Товщина обуху

3.3 мм

Вага

120 г

Ganzo D727M

Це ще один аналог всесвітньо відомого ножа, на цей раз – моделі Ontario Rat. На відміну від оригіналу, ціна D727M приємно вражає своєю доступністю, і при цьому інструмент не втратив головного – ефективності різу. Замовити цей аксесуар можна як для прихильника міського життя, так і любителя заміського відпочинку – ніж однаково добре справляється і з простими завданнями (нарізання продуктів харчування або робота із дротами), і зі складними викликами, що вимагають особливої міцності.

Своєї універсальності виріб зобов'язаний нержавіючій сталі D2, яка широко використовується у сучасних EDC та тактичних інструментах. Метал відрізняється високою стійкістю до корозії та несприйнятливістю до деформації, тому клинок надовго зберігає форму та зовнішній вигляд навіть при постійному контакті з водою та кислотами. Відмінною рисою конструкції є наявність упору під великий палець, що дозволяє використовувати аксесуар у силових роботах.

Марка сталі

D2

Матеріал рукояті

G10

Довжина клинка

89 мм

Довжина у складеному вигляді

121 мм

Товщина обуху

3.5 мм

Вага

117.5 г

Ganzo G7211

Якщо хочеться трохи відійти від класики і подарувати щось оригінальне, то варто купити ніж Ganzo G7211 – викидний інструмент із витонченим дизайном, який припаде до душі поціновувачам мінімалізму. У відкритому положенні форма конструкції нагадує пташине перо: вузький клинок із гострим кінчиком татонка рукоятка з накладками G10 – все це надає інструменту візуальної легкості і робить із нього оригінальну прикрасу повсякденного образу чоловіка.

Клинок із нержавіючої сталі 440С має сатиновану поверхню, яка прибирає зайві відблиски та приховує дрібні подряпини, що з'являються на металі при частому використанні. Ніж приводиться у повну бойову готовність одним натисканням кнопки спуску, розташованої у бічній частині рукояті.

На рукояті використана комбінація зі сталі (ближче до основи клинка) та склотекстолітових накладок, міцно зафіксованих кількома гвинтами. Носити модель можна у сумці або кріпити на кишені за допомогою кліпси.

Марка сталі

440С

Матеріал рукояті

G10

Довжина клинка

85 мм

Довжина у складеному вигляді

115 мм

Товщина обуху

3 мм

Вага

135 г

Ganzo G8012V2

Тактичний ніж із фіксованим клинком – аксесуар «must have» у спорядженні військового та виживальника. Це особливо міцний інструмент, що витримує складні випробування і має необмежений термін служби, на який впливає лише ретельність догляду з боку користувача. G8012V2 – один із найкращих прикладів ножів для виживання, який оснащений усім необхідним, щоб послужити добру службу своєму власнику.

Головною рисою виробу, яка миттєво приковує до себе погляд, є клинок зі сталі 8CR13 із чорним покриттям. Воно є прикрасою дизайну та додатково зміцнює метал, запобігаючи сколюванню ріжучої кромки. Рукоятка з ABS-пластику має ребристу поверхню, яка покращує хват. Цьому також сприяє ряд виїмок у нижній частині рукояті, які дозволяють комфортно розмістити всі пальці та рівномірно розподілити ударні навантаження на долоню.

До комплекту з аксесуаром додані пластикові піхви, в які інтегровані дрібні доповнення у вигляді стропоріза, кресала та точильної пластини.

Марка сталі

8CR13

Матеріал рукояті

ABS-пластик

Довжина клинка

113 мм

Довжина конструкції

243 мм

Товщина обуху

5 мм

Вага

349 г

Ganzo G202

Ganzo мультитул – це поєднання практичності та довговічності, яке здатне врятувати у непередбачених повсякденних ситуаціях. На відміну від знаменитого швейцарського ножа, в якості головного інструмента мультитулу виступають плоскогубці, що підвищує варіативність використання аксесуара. Модель G202 – бестселер 2022 року, який підкорив покупців своєю функціональністю та низькою вартістю. Він пропонує 24 функції, що уміщені у компактній конструкції розміром 10.5 х 5 х 2 сантиметрів у складеному вигляді.

В аксесуарі поєднані потужні плоскогубці з ребристими губками для щільного захоплення дрібних деталей, гострий ніж із прямим заточуванням, ножиці, ряд викруток і навіть відкривачка для пляшок. Все це виготовлено з нержавіючої сталі з темним покриттям, що запобігає передчасному зношуванню та іржавінню металу. Крім перерахованих аксесуарів, що становлять основу конструкції, модель включає ряд супутніх доповнень, у тому числі набір із 12 змінних біт.

Марка сталі

440С

Матеріал рукояті

нержавіюча сталь

Кількість функцій

24

Довжина у складеному вигляді

105 мм

Колір

чорний

Вага

250 г

Ganzo G302

Модель G302 – рекордсмен за кількістю функцій, що вміщаються в одному кишеньковому інструменті. Їхня кількість досягає 26 штук, що дозволяє користувачеві забути про носіння важкого набору інструментів.

У мультитулі поєднуються всі необхідні у повсякденності елементи – від пружних плоскогубців та гострого ножа до мініатюрної пили та викрутки з набором біт. Кожне доповнення ховається у сталевих рукоятях та виготовлено з нержавіючої сталі, що стійко протистоїть корозійним процесам та появі дрібних сколів. Метал має тонке покриття кольору вороного крила, яке робить сталь ще міцнішою і надає виробу оригінального зовнішнього вигляду.

Навіть із урахуванням розширеної функціональності інструмент має досить компактні габарити, які складають 105 х 50 х 18 міліметрів у складеному вигляді. Вага конструкції дорівнює 253 грамам, що значно легше у порівнянні з повноцінним набором інструментів.

Марка сталі

440С

Матеріал рукояті

нержавіюча сталь

Кількість функцій

26

Довжина у складеному вигляді

105 мм

Колір

чорний

Вага

253 г

Точильний верстат Ganzo Touch Pro Steel

Точила для ножів від Ganzo пропонують поетапний догляд за інструментами на професійному рівні. Дана система – одна з найпростіших в освоєнні, оскільки оснащена суцільнометалевою основою з підвищеною стійкістю.

Точило підходить для заточування інструментів із прямою і серрейторною кромкою, включаючи домашні ножиці і невеликі пилки для деревини. Кут можна регулювати самостійно залежно від типу та призначення інструменту. Для фіксації оброблюваного аксесуара призначена пара пластин, які забезпечують користувачеві безпеку під час роботи.

Незважаючи на металеву конструкцію, модель має достатню портативність, щоб допомагати власнику у догляді за улюбленими інструментами не лише вдома, а й на заміському відпочинку. Чотири бруски різної зернистості від 120 до 1500 грит доповнюють комплект, забезпечуючи всім необхідним для заточування.

Призначення

для прямих та серрейторних лез

Матеріал конструкції

метал

Зернистість абразивів

120, 320, 600, 1500 грит

Вага

1037 г

Точильний верстат Ganzo Touch Pro

Точило є реплікою відомого верстата Apex Edge Pro із ідентичним принципом роботи. Аналог від Ganzo має істотно менший цінник, проте не поступається в ефективності, що робить точило одним із найбільш купованих в асортименті.

Просте встановлення з кріпленням за допомогою пари липучок, а також фіксація інструменту за рахунок пластини дозволяють новачкові швидко освоїти ази догляду за улюбленими аксесуарами, а професіоналу – сповна насолодитися процесом заточування. Модель сумісна із широким спектром інструментів, включаючи не лише прості кухонні ножі, а й товсті тактичні та мисливські клинки складної форми.

Базовий комплект доповнений двома парами точильних каменів різної зернистості, які відповідають за окремі цикли обробки сталевих лез для досягнення найкращого результату.

Призначення

для прямих та серрейторних лез

Матеріал конструкції

метал, ABS-пластик

Зернистість абразивів

120, 320, 600, 1500 грит

Вага

1000 г

Система приготування їжі Adimanti AD10A

Віддаленість від благ цивілізації – не привід відмовлятися від смачного обіду. Для цих цілей призначена інтегрована система – найкращий помічник мандрівника та рибалки, який проводить багато часу на свіжому повітрі.

Конструкція системи складається з ряду елементів, які дозволяють швидко та безпечно приготувати гарячу страву: газовий пальник, алюмінієвий котел, вбудований вітрозахист, металевий перехідник та ніжки під балон для надання стійкості. Модель має найбільший об'єм серед усіх систем Adimanti – 1400 мл повного об'єму (1100 мл для безпечного використання). Потужності пальника у 1000 Ватт вистачає для доведення холодної води до кипіння за 3.5 хвилини.

Система поставляється у жароміцному кожусі, що надовго утримує тепло їжі всередині посудини та є яскравим доповненням до загального дизайну конструкції. У набір також входить чохол для перенесення, який захищає алюмінієву поверхню котла від дрібних подряпин.

Об’єм

1400 мл (1100 мл)

Матеріал основи

ABS-пластик

Матеріал котла

алюміній

Час закипання рідини

3 хв 30 сек

Потужність пальника

1000 Вт

Вага

427 г

Де придбати продукцію Ganzo?

Купити якісний мультитул, ніж та інші товари бренду Ganzo можна в онлайн-магазині Ganzo Україна – офіційного дистриб'ютора продукції популярного виробника інструментів та туристичних аксесуарів.

Більше варіантів подарунків на Новий рік за спеціальними знижками представлено у нашому розділі.

Написати коментар
Оберіть мову сайту: