UA | RU
Контактна інформація
Київ

Знижки на Чорну п'ятницю 2022 у магазині Ganzo Україна

Чорна п'ятниця є однією з найочікуваніших щорічних подій, яка знаменує масштабний цінопад на торговельних майданчиках усіх країн світу. Цього дня звичайна вартість продукції може знизитись у чверть, а іноді й у два рази, дозволяючи мільйонам покупців здійснити свою давню мрію та стати щасливим володарем давно бажаного товару.

Наш онлайн-магазин офіційно представляє бренд Ganzo на території України та традиційно бере участь у святі знижок до Чорної п'ятниці. Ми підготували безліч товарів із різних категорій, включаючи ножі Ganzo та Adimanti, точила і дрібні аксесуари, які будуть доступні за ще більш привабливою ціною.

Скільки триватиме акція у Чорну п'ятницю?

Цього року Чорна п'ятниця в Україні припадає на 25 листопада. На більшості торговельних майданчиків товари за зниженою вартістю будуть доступні лише один день, але не у магазині Ganzo Україна.

Ми пропонуємо нашим покупцям приєднатися до справжнього марафону знижок з 21 по 30 листопада 2022 року, в рамках якого більше 60 товарів будуть доступні зі знижками від -10% до -30%.

Кількість акційних позицій на складі обмежена, тому радимо заздалегідь підготуватися до Чорної п'ятниці:

  • Ознайомтеся з асортиментом товарів, вивчіть їх характеристики, фотографії, відгуки та відео огляди – все це є на нашому сайті;
  • Додайте інструменти, що сподобалися, в обране, щоб оформити замовлення швидше за інших;
  • Підпишіться на наші соціальні мережі – так Ви будете у курсі всіх останніх новин та поточних акцій.

Забудьте про обмеження та купуйте товари у своє задоволення: придбати можна як один, так і декілька інструментів відразу і все це з БЕЗКОШТОВНОЮ доставкою до відділень УкрПошти чи Нової пошти. У нас також доступна доставка кур'єром до дверей Вашої оселі, її вартість складає 70 грн.

Які товари візьмуть участь у акції?

У марафоні знижок на Чорну п'ятницю буде акція на ножі зі складаною конструкцією, точильні верстати, а також абразивне каміння для професійного догляду за інструментами.

Ножі Ganzo 6-ї серії

Прості та зручні – так можна описати ножі EDC-формату із 6-ї лінійки. Вони виготовлені з полегшених матеріалів та мають лаконічну, компактну конструкцію, яка з легкістю поміщається в кишені одягу та миттєво приводиться у бойову готовність помахом однієї руки.

Ganzo G6803 – яскравий представник серії, який поєднує міцний клинок зі сталі 8CR14, зручну кольорову рукоятку та надійний замок Liner Lock, що забезпечує повну безпеку під час роботи. Потрібно щось потужніше? Ganzo G616 із нержавіючою сталлю 440 у клинку прийде на допомогу незалежно від складності завдання, чи то розрізання проводів та пластикових труб будинку, приготування бутербродів на пікніку або потрошіння риби після вдалої риболовлі. Поціновувачам оригінальних інструментів сподобається Ganzo G626 – простий за своєю конструкцією і оригінальний за дизайном аксесуар із клинком танто, який підійде як дорослому, так і підлітку, що захоплюється ножами.

Ножі Adimanti

Авторська серія ножів Adimanti від Ganzo – це втілення ефективності та практичності в оригінальному оформленні, де кожна деталь продумана до найменшого нюансу. Моделі не мають обмежень у сфері використання: вони однаково добре виглядають у кишені офіційного костюма чи на туристичному рюкзаку і готові прийти на допомогу у ситуації, де не обійтися без міцного та гострого, як небезпечна бритва, клинка.

Ножі Adimanti Skimen design – одні із бестселерів бренду, які з'явилися на світ завдяки співпраці з відомим майстром з ремонту ножів та захопленим колекціонером Русланом Скіменом. Клинок ножа із нержавіючої сталі D2 створений, щоб різати матеріали будь-якої щільності, а склобій у хвості рукояті буде у нагоді в екстрений момент, коли потрібно швидко розбити вікно в будинку чи автомобілі.

Новинка асортименту, Adimanti Samson Brutalica design, має форму кинджала з тонким фальшлезом і відполірованим клинком, який гарно бликує під прямим сонячним промінням. Ця модель – справжня класика, чия ефективність різання не поступається зовнішньому вигляду.

Ножі Firebird

Формат моделей у преміальній лінійці Firebird настільки різноманітний, наскільки вистачає уяви. Це кишенькові моделі з класичним дизайном Firebird FH41S для поціновувачів простоти та ефективності; Firebird FH923, що нагадує древній перський кинжал, який сподобається любителям незвичайного; Firebird FH13-SS – справжній джентльменський ніж із суцільнометалевою конструкцією, яка вражає своєю витонченістю; Firebird FH921 із елегантним отвором у сталевому клинці та ергономічною рукояткою з кольоровими накладками, а також інші інструменти – все зі знижкою -30%.

Характерною рисою моделей є зносостійкі гострі клинки з нержавіючої сталі D2 і підшипники в основі складного механізму. Тому ножі надовго зберігають початковий зовнішній вигляд та ефективність, а розкриття конструкції радує плавним ходом, що дозволяє відкрити аксесуар одним рухом.

Точила та абразивне каміння

У колекції вже є ніж і хочеться підтримувати його заточування на заводському рівні? Тоді не обійтися без професійного верстата Ganzo, який забезпечує багатоетапний догляд за інструментами і повертає лезу еталонну гостроту за кілька хвилин.

Незважаючи на візуально складну конструкцію, основи використання системи для заточування можна освоїти за 10 хвилин, а після – отримувати задоволення від відточування своєї майстерності та вдосконалення ріжучих інструментів.

В акції візьмуть участь три моделі верстатів, які можна купити на подарунок або порадувати себе коханого.

Ganzo Razor Pro – професійна система для роботи з ножами будь-якого типу та розміру, яка підійде як майстру, так і новачку, що освоює мистецтво заточування інструментів. Модель поставляється у фірмовому чохлі та доповнена чотирма абразивними брусками різної зернистості, щоб догляд за ножами приносив користь і виправдовував очікування.

Якщо не хочеться морочитися над установкою точила, то Ganzo Touch Pro має чим здивувати. Система повторює контури легендарної моделі Apex Edge Pro і легко встановлюється на рівну поверхню за допомогою пари липучок. Заточування лез здійснюється за кілька хвилин – достатньо вчасно міняти абразиви, які входять до основного набору в кількості чотирьох штук.

Система Ganzo Touch Pro Steel – ще один варіант точила з компактнішими розмірами. Вона однаково ефективно справляється з доглядом за ножами як із прямим, так і серрейторним заточуванням, а металевий корпус із двома парами точильних каменів складається в один чохол, щоб можна було використовувати систему не тільки вдома, але і на дачі.

Майстрам на всі руки та асам своєї справи сподобається приємний бонус у вигляді знижок на додаткове точильне каміння. Воно доповнить будь-який набір абразивів до точила і дозволить довести гостроту будь-якого інструменту до досконалості.

Це далеко не повний перелік інструментів та аксесуарів, які будуть доступні для покупки за зниженими цінами. Усі знижки на ножі Ganzo і точила можна буде побачити незабаром – 21 листопада, який знаменує старт нашого масштабного марафону.

Приєднуйтесь до свята Чорної п'ятниці та радуйте себе та своїх близьких якісними інструментами Ganzo, які стануть надійними помічниками у будь-яких починаннях!

Написати коментар
Оберіть мову сайту: