UA | RU
Контактна інформація
Київ

Точильний верстат Ganzo Razor Pro для ідеального заточення вашого ножа

Навіть найякісніший ніж має неприємну властивість затуплятися, і в цьому випадку не обійтися без заточування інструменту. Виконати це завдання можна різними способами:

  • використовувати звичайні точильні камені;
  • звернутися до професійного майстра з заточування інструментів;
  • скористатися сучасним точильним верстатом.

Прості точильні камені підійдуть для досвідчених ножеманов, які вже мають практичні навички в роботі з інструментами і мають в запасі багато часу для досягнення філігранної гостроти ріжучої кромки. Послуги професійного майстра можуть обійтися занадто дорого, особливо якщо потрібно точити кухонні інструменти, які потребують заточування із завидною регулярністю. Тому точильна система - це оптимальний варіант як для професіоналів, так і новачків, які бажає заощадити час і сили і при цьому довести гостроту своїх ножів до досконалості.

Точильний верстат Ganzo є однією з кращих систем для заточування ножів різного типу, яка крім ефективності гарантує Користувачеві легке управління, в якому не потрібно розбиратися годинами, портативність і приємний дизайн. Точилка Ganzo Razor Pro-відносно нова модель, яка вийшла в 2020 році і увібрала в себе кращі напрацювання, використані в старих версіях точилок Ganzo Touch Pro і Ganzo Touch Pro Ultra. При своїй невисокій вартості система забезпечує користувача всім необхідним для заточування ножів будинку, на дачі або майстерні. Про те, що саме може запропонувати модель, розповімо в нашому огляді.

Комплектація Ganzo Razor Pro

Незважаючи на свої габарити в зібраному вигляді, які складають 30 х 15 х 10 сантиметрів, точилка для ножів Ganzo Razor Pro компактно складається для транспортування в фірмовий чохол. Крім самої системи в комплект також входять чотири абразивних бруска різної зернистості: 120, 320, 600 і 1500 грит, які можна використовувати на різних етапах заточування для досягнення максимального результату.

Перевага Точила полягає в тому, що при вазі в 1 кілограм вона володіє високою портативністю. Її можна взяти з собою на Заміський відпочинок, возити в бардачку автомобіля або покласти в похідній рюкзак, оскільки гострий ніж — необхідний атрибут в будь-якій ситуації, і точильний верстат Ganzo Razor Pro здатний забезпечити інструменту бажану гостроту швидко і без зайвих зусиль.

Особливості конструкції

Для тих, хто знайомий з сучасним ринком точильних систем, модель Ganzo Razor Pro може здатися віддалено знайомою, і це неспроста. Справа в тому, що система є реплікою відомої Точила Apex Edge Pro, хоча даний факт ніяк не позначився на якості виробу в негативну сторону. Корпус Точила виготовлений з алюмінію і сталі з захистом від появи корозії, яка може з'явитися внаслідок впливу на метал вологи. Даний факт гарантує, що конструкція прослужить користувачеві максимально довго (а якщо ретельно стежити за умовами зберігання виробу і протирати його насухо в разі забруднення і намокання, то термін експлуатації прагне до нескінченності).

Продуманий дизайн-одна з головних переваг точильної системи, оскільки в ній передбачені тільки необхідні елементи без зайвих деталей. Всі частини моделі повністю розбірні і складаються в чохол окремо для більшої компактності. Підстава Точила можна зафіксувати на краю столу за допомогою лещат, які включені в комплект.

Всі точильні камені з комплекту зберігаються в невеликому футлярі. Їх можна швидко фіксувати на точилці для використання і замінювати на інший абразив однією рукою. Кожен камінь відповідає за свій етап заточування:

  • бруски зернистістю 120 і 320 грит підходять для грубої обробки клинка, коли потрібно прибрати відколи та інші пошкодження шляхом зняття невеликої кількості металу;
  • бруски зернистістю 600 і 1500 грит призначені для усунення подряпин і інших слідів грубої заточки, а також виконання попереднього заточування.

При бажанні користувач може додатково придбати точильні камені Ganzo інший зернистості для професійної роботи з клинком.

Головною перевагою Ganzo Razor Pro є її функціональність: точилка здатна працювати з ножами з прямою і серрейторной заточуванням і може використовуватися в тому числі для заточування ножиць та інших інструментів невеликого розміру, які використовуються вдома або в саду. Головне, що кут заточування користувач вибирає самостійно, а значить за допомогою даної системи можна заточити як кухонні ножі, так і міцні туристичні та мисливські клинки.

Підбити підсумок

Точилка для ножів Ganzo Razor Pro - це компактний варіант механічної точильної системи, який об'єднав в собі головні фактори: просту і зносостійку конструкцію, ефективну заточку за допомогою повноцінного набору точильних каменів і зручне управління. Модель позиціонується як портативна точильна система для використання в домашніх і польових умовах, однак для більшої зручності, щоб відчути всі переваги Точила, ми рекомендуємо використовувати її на домашній кухні, а в якості похідного варіанту використовувати інші, більш компактні вироби, як Сталь Ganzo Touch Pro Steel.

Гідність:
  • металева конструкція з корозійним захистом;
  • підходить для ножів з прямою і серрейторной заточуванням;
  • можна заточувати ножиці і садові інструменти невеликого розміру;
  • забезпечує міцну фіксацію інструменту під час заточування;
  • чотири абразивних каменю в комплекті, які можна швидко міняти однією рукою;
  • є можливість кріплення до рівної поверхні за допомогою лещат;
  • конструкція легко складається і зберігається у фірмовому чохлі разом з усіма аксесуарами.
Недостатки:
  • неможливість виставлення кута з точністю до 1°;
  • без фіксації Точила за допомогою лещат вона може ковзати по поверхні під час використання.

Купити Ganzo Razor Pro можна в нашому онлайн-магазині з офіційною гарантією на 1 рік від виробника, а дізнатися більше про інші моделі точилок Ganzo можна в наш блог.

Товари новини

Написати коментар
Оберіть мову сайту: